Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Masyarakat Yang Lebih Adil Dan Tingkatkan Kehidupan Berkeluarga: Kita Sukses Bersama, Tetapi Gagal Jika Terpecah-belah Oleh Douglas B. Schaper

Douglas B Schaper

(SeaPRwire) –  

Los Angeles, California Apr 15, 2024  – Perbincangan sosial dan politik adalah kepentingan utama kepada semua warganegara yang prihatin di seluruh negara di dunia. Warganegara boleh membentuk masa depan mereka dan penglibatan pemimpin mereka pada isu-isu mendesak zaman dengan menjadi terinformasi, melihat gandum dari rumput selepas pemikiran yang mendalam dan visi untuk melihat perkara seperti yang sebenarnya dan bukan seperti yang mereka inginkan.

Inspiring A More Equitable Society And Improving Family Life: United We Succeed, Divided We Fail adalah buku yang membangkitkan pemikiran yang memberi tumpuan kepada isu-isu sosial, ekonomi, dan politik yang menghadapi kita semua pada hari-hari yang sukar ini. Ia dipenuhi dengan penyelesaian yang mungkin bagi cabaran yang dihadapi oleh kita semua dan yang menyerang kita dengan setiap laporan berita mengenai banyak topik yang kita hadapi dalam kehidupan seharian kita dan yang menghadapi masa depan kita. Semakin ramai dari kita yang terlibat dan bekerja ke arah tujuan positif, maka lebih baik akan menjadi masa depan itu. Kebalikannya juga benar.

Untuk tahun ini, Festival Buku Los Angeles 2024, bekerjasama dengan Authors Press, Douglas B. Schaper akan mengambil bahagian dalam acara ini dan berkongsi bukunya, Inspiring A More Equitable Society And Improving Family Life: United We Succeed, Divided We Fail, dengan penonton pada 20 hingga 21 April 2024 di Universiti Southern California. Kini dijual pada harga yang tinggi, buku ini akan segera tersedia pada harga sekitar RM116 dalam format paperback dan sekitar RM170 untuk format hardcover. Ia boleh didapati pada harga sekitar RM40 secara digital sekarang.

Dari buku: “Ia tidak cukup untuk mempunyai tangan pada kemudi dengan saluran ke bilik enjin, menetapkan kelajuan yang akan kita lalui. Kita perlu mengetahui ke mana kita sedang pergi.”

–Inspiring A More Equitable Society And Improving Family Life: United We Succeed, Divided We Fail, Douglas B. Schaper.

Inspiring A More Equitable Society And Improving Family Life: United We Succeed, Divided We Fail merupakan analisis yang optimistik terhadap isu-isu sosial, ekonomi, alam sekitar, dan politik yang berlaku di dunia. Ia merupakan perbincangan terbuka yang ditangani dengan penulis mengenai bagaimana beliau melihat masalah yang dihadapi di bahagian-bahagian yang berbeza di dunia. Buku yang mencipta perspektif baharu dengan pendekatan yang merenung.

Douglas B. Schaper tamat belajar dari Riverdale Country School dan memperoleh Ijazah Sarjana Muda dalam Sejarah, dengan tumpuan kepada China, dan Ijazah Kewangan dari Sekolah Kewangan NYU Stern. Beliau pernah menghadiri sebagai pelajar atau pensyarah di sepuluh buah kolej dan universiti. Beliau pernah mempunyai campuran yang luar biasa pengalaman kerja dan hidup termasuk tempoh dengan Institusi Smithsonian sebagai pembantu ahli arkeologi. Seorang pencinta alam sejak kecil, Doug adalah pakar ornitologi yang komited dan pemelihara alam sekitar yang taat.

Dapatkan salinan Inspiring A More Equitable Society And Improving Family Life: United We Succeed, Divided We Fail dan ke buku-buku lain seperti , , dan lebih banyak lagi.

Inspiring A More Equitable Society And Improving Family Life: United We Succeed, Divided We Fail

Ditulis oleh

Kindle |
Paperback |
Hardcover |

Tentang Authors Press

Authors Press adalah syarikat penerbitan dalam talian dan penjual semula buku yang mengambil kira keperluan penulis berpengalaman dan bakat serta pembaca. Mereka menawarkan penyelesaian penerbitan terbaik untuk penulis penuh masa dan bebas. Pasukan penyunting, editor, pereka grafik dan profesional penerbitan syarikat komited untuk mencapai piawaian industri bagi kerja pelanggan mereka diterbitkan, dipasarkan dan dijual.

Sila lawati untuk maklumat lanjut.

Inspiring A More Equitable Society And Improving Family Life United We Succeed Divided We Fail

Media Contact

Authors Press

(925) 255-0098

1321 Buchanan Road, Pittsburg CA 94565

Sumber :Authors Press

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.