Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Love@Work menduduki tempat pertama dalam Senarai Buku Terlaris Amazon

Dr Corrie Jonn Block LoveWork Bestseller

(SeaPRwire) –   Buku oleh Dr. Corrie Jonn Block telah menjadi salah satu buku paling popular di Amazon.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 22 Januari 2024  –  Love@Work, sebuah buku oleh Dr. Corrie Jonn Block, menduduki #1 di Amazon.com. Love@Work membagikan wawasan yang tidak ternilai, alat dan teknik untuk menavigasi keseimbangan antara kasih sayang dan profesionalisme melalui perjalanan transformasi ke tempat kerja yang maju berdasarkan koneksi yang tulus.

Love@Work menyelami kuasa kasih sayang yang terabaikan dalam kehidupan profesional kita. Memberdayakan budaya organisasi dan kepemimpinan dengan kasih sayang merevolusikan keterlibatan karyawan dan prestasi, dan keseluruhan kejayaan perniagaan.

Navigasi keseimbangan antara kasih sayang dan profesionalisme melalui perjalanan transformasi ini ke arah tempat kerja yang maju berdasarkan koneksi yang tulus.

Dapatkan salinan anda sekarang!

Buku ini kini tersedia untuk memberi inspirasi kepada pembaca di seluruh dunia melalui rangkaian pengedaran IngramSpark dan rakan kongsi lain yang akan meliputi cetak permintaan di UK, Eropah, Amerika Syarikat, Australia, New Zealand, dan Timur Tengah. E-buku boleh didapati di lebih 25 stor buku dalam talian seperti Amazon, Kindle, Barnes & Noble, dan Apple Books di Timur Tengah.

Tentang Penulis:

Dr. Corrie Jonn Block ialah ahli strategi perniagaan terkemuka, Profesor Pengurusan Strategik, dan jurulatih eksekutif teratas, dengan pengalaman 25 tahun. Penceramah antarabangsa yang sangat dicari dan pakar kepimpinan, Dr Block telah memberikan perundingan strategik untuk Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu dan Bank Dunia, syarikat multinasional, dan kerajaan di 30 negara.

Beliau juga merupakan penulis terlaris Spartan CEO: Enam Tiang Prestasi Eksekutif dan Business is Personal: Blueprint untuk Mencari Makna di Tempat Kerja.

Untuk maklumat lanjut, lawati

Tentang Passionpreneur Publishing:

Penerbit indie, berjaya membantu para entrepreneur dan pakar menjadi Penulis Antarabangsa dalam masa 90 hari sahaja.

Passionpreneur Publishing khusus dalam buku transformasi termasuk perniagaan, pembinaan diri, pembangunan peribadi, dan judul rohani untuk membantu penulis berkongsi mesej mereka dan mendapat keyakinan dalam bidang pilihan mereka.

Passionpreneur Publishing berbangga dengan lembaga penasihat bintang yang merangkumi pelbagai bidang kepakaran di seluruh dunia berkenaan buku, penerbitan, dan industri media untuk memastikan penggunaan amalan terbaik global dalam setiap perkhidmatan ditawarkan dan menyediakan rangkaian serantau beberapa pemikir terkemuka dunia.

Passionpreneur Publishing Logo

Hubungan Media

Passionpreneur Publishing

Sumber :Passionpreneur Publishing

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.