Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Kumpulan Penerbangan Deoleo Sedang Memberi Kesan Mendalam Kepada Industri Penerbangan

(SeaPRwire) –  

Los Angeles, California Mar 16, 2024  –  Tony Deoleo adalah seorang entrepreneur, penulis dan pakar kesihatan yang berbakat yang menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk semua orang. Bantuan cemerlangnya memberi kesan mendalam ke atas semua. Pada tahun 2020 beliau melancarkan Deoleo Aviation Group dan berkembang pesat dalam industri penerbangan. Kini, ia dianggap salah satu syarikat penerbangan peribadi dan perniagaan terkemuka dalam industri khusus ini. Dengan melaksanakan teknologi terkini, beliau menjadikan perjalanan lebih bebas masalah untuk semua. Cara pendekatan uniknya sangat membantu untuk semua. Setakat ini, kumpulan penerbangan beliau telah melancarkan perkhidmatan jet peribadi dan perniagaan di seluruh negara dan Mexico

Selain itu, untuk menyediakan perkhidmatan yang lebih baik kepada semua. Deoleo Aviation Group telah memulakan proses pengambilalihan jet peribadi dan perniagaan mereka Pilatus PC-12, Pilatus PC-24, dan lima Cirrus SR22T yang baru. Di dalam jet peribadi dan pesawat ini, anda akan mendapat peluang untuk bepergian dengan kemudahan terbaik dan teknologi terkini. Inisiatif khusus pengusaha ini menjadi berguna untuk semua. Kini boleh dikatakan bahawa penumpang akan mendapat peluang untuk mengalami penerbangan dan perjalanan yang lebih baik dengan Deoleo Aviation Group beliau. Tony Deoleo adalah seorang pengusaha yang berusaha untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggannya. Oleh itu, hubungi beliau pada masa yang diperlukan untuk mengalami kerja cemerlang dan projek keusahawanan berwawasan beliau.

Media Contact

Deoleo Public Relations Firm

8184581974

506 s spring st LA CA 90016

Sumber :Deoleo Public Relations Firm

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.