Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Klinik Saurus: Merevolusikan Kesihatan dengan Perisian Pengurusan Klinik Paling Murah dan Menyeluruh

Clinic Saurus

(SeaPRwire) –   Memperkenalkan Clinic Saurus oleh Sotavento Medios: Perisian Pengurusan Klinik Inovatif yang merevolusikan pentadbiran kesihatan dengan penyelesaian bersepadu, kos-berkesan dan semua dalam satu.

Singapura, Singapura 10 Mac 2024  – , sebuah agensi pemasaran digital berpangkalan di Singapura, memperkenalkan Clinic Saurus sebagai Perisian Pengurusan Klinik baru yang dijangka mengubah cara pentadbiran dalam bidang kesihatan dilaksanakan. Perisian canggih bukan sahaja menawarkan platform bersepadu untuk institusi kesihatan tetapi juga penyelesaian paling ekonomikal dan semua dalam satu merentasi industri.

Apa Yang Membezakan Clinic Saurus?

Pada zaman di mana kecekapan dan integrasi adalah penting, muncul sebagai perubahan besar. Ini membolehkan institusi perubatan berfungsi dengan kecekapan yang tidak ditandingi dalam industri. Melalui integrasi kesemua keperluan penting kesihatan anda di bawah satu bumbung, penyelesaian berdaya saing dan mudah digunakan ini menghapuskan keperluan untuk pengurus klinik professional.

Perisian Pengurusan Klinik ini menggabungkan pengurusan rekod pesakit dan doktor dengan pemprosesan pembayaran, semuanya di bawah satu antara muka yang mudah digunakan. Hari-hari menguruskan pelbagai sistem berbeza sudah berlalu kerana Clinic Saurus menggabungkan semuanya dalam satu sistem yang mudah.

Ciri-ciri Utama Clinic Saurus:

Pangkalan Data Bersepadu:

Clinic Saurus mengintegrasikan rekod pesakit dengan laporan makmal, mencipta pangkalan data bersepadu yang boleh diakses oleh doktor pada bila-bila masa semasa shift mereka. Akses bersepadu ini tidak sahaja meningkatkan proses diagnostik tetapi juga memudahkan rawatan pesakit yang lebih berkesan.

Amaran SMS:

Dengan ciri notifikasi SMS Clinic Saurus, anda boleh mengekalkan sambungan dan kemaskini. Ini memastikan klinik, doktor dan pesakit dapat berkomunikasi dengan lancar dengan menerima notifikasi tepat masa tentang temujanji, perubahan dan maklumat penting yang mungkin.

Aplikasi Mudah Alih:

Clinic Saurus telah menerima zaman digital dengan memperkenalkan aplikasi mudah alih khusus yang direka untuk pesakit dan profesional perubatan. Ia menyediakan akses yang dipertingkatkan yang membolehkan pengguna mengatur temujanji, mendapat akses ke rekod perubatan, dan mengekalkan sambungan semasa mereka bergerak.

Kemampuan Bijak:

Menyedari had kewangan yang dihadapi oleh banyak penyedia kesihatan, Clinic Saurus ditandingi sebagai paling berpatutan dalam industri. Komitmen kepada kemampuan bijak ini membolehkan teknologi terkini boleh diakses oleh lebih banyak kemudahan perubatan.

Pemprosesan Pembayaran Bersepadu:

Melalui penggunaan teknologi yang selamat dan bersepadu, anda boleh menghapuskan beban menagih pelanggan secara manual. Clinic Saurus membolehkan pesakit membuat pembayaran dengan cara cepat dan mudah, yang memudahkan aliran tunai yang dipertingkatkan dan meningkatkan kepuasan pesakit.

Penjadualan dan Pengurusan Tugas Bersepadu:

Pastikan aliran kerja yang lancar dengan ciri penjadualan temujanji dan pengurusan tugas intuitif. Optimumkan jadual kakitangan, urus masa menunggu dengan berkesan dan kurangkan kesesakan operasi.

Pengalaman Pesakit yang Dipertingkatkan:

Berdayakan pesakit dengan pilihan servis sendiri, menghantar ingatan temujanji dan membolehkan tempahan temujanji dalam talian. Jalin komunikasi yang lebih baik dan meningkatkan penglibatan pesakit secara keseluruhan.

Melampaui Kecekapan, Perubahan:

Clinic Saurus melampaui pengurusan operasi. Ia memberdayakan profesional kesihatan untuk menyediakan penjagaan pesakit yang cemerlang.

Pandangan Sebenar:

Doktor boleh mendapat akses segera ke rekod pesakit dan keputusan makmal, membolehkan diagnosis bermaklumat dan pelan rawatan yang dioptimumkan.

Teknologi Kehadapan:

Kekal di hadapan lengkungan dengan landasan Clinic Saurus untuk peningkatan berterusan. Ciri-ciri akan datang termasuk aplikasi mudah alih khusus untuk pesakit dan doktor untuk kemudahan yang dipertingkatkan.

Kemampuan Bijak Tidak Berbanding:

Nikmati Clinic dan paling berpatutan di pasaran. Clinic Saurus menawarkan nilai luar biasa untuk pelaburan anda.

Mengenai Sotavento Medios:

Clinic Saurus ialah produk yang dengan bangganya dibina oleh Sotavento Medios, syarikat berpangkalan di Singapura yang terkenal dengan pengalamannya dalam membangunkan dan mengeluarkan barang digital yang berjaya. Sotavento Medios telah berada di garis hadapan menyediakan penyelesaian kreatif kepada pelbagai industri sepanjang sejarahnya. Syarikat ini memberi tumpuan kuat kepada pengalaman pengguna dan pembangunan strategi pemasaran.

Perkhidmatan Pemasaran Perubatan Menyeluruh:

Memahami keperluan unik industri kesihatan, Sotavento Medios menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk melengkapi Clinic Saurus:

Perkhidmatan Penulisan Kandungan:

Tingkatkan kehadiran dalam talian anda dengan perkhidmatan penulisan kandungan professional. Libatkan penonton anda, hasilkan peluang dan buat laman perubatan anda lebih maklumat dan menarik.

Perkhidmatan SEO:

SEO untuk laman web klinik perubatan anda tidak sahaja akan membuatnya lebih ditemui pengguna tetapi juga membantu dalam menjangkau pesakit berpotensi. Clinic Saurus menjamin bahawa klinik anda akan mempunyai kelebihan dalam ekosistem kesihatan yang semakin kompetitif dengan membawa masuk jenis klien yang betul.

Perkhidmatan Pemasaran Media Sosial:

Sambung hubungan dengan pesakit anda pada tahap yang lebih intim melalui pemasaran media sosial yang berkesan. Kongsi cerita yang relevan dan menarik minat yang menjana peluang dan membina hubungan yang lebih kukuh dengan penonton anda.

Memberdayakan Kemudahan Kesihatan dengan Clinic Saurus:

Dengan bantuan Clinic Saurus, Perisian Pengurusan Klinik dan Hospital yang berkesan, berfungsi penuh dan unggul, Sotavento Medios akan berusaha untuk menyediakan organisasi kesihatan dengan alat yang diperlukan untuk maju. Clinic Saurus memastikan bahawa hospital dan klinik beroperasi dengan sumber terbaik yang tersedia supaya mereka dapat menyediakan perkhidmatan yang efisien dan berkualiti tinggi. Agar amalan anda diperkaya, gunakan sistem pengurusan klinik yang berpatutan dan bersepadu.

Hubungan Media

SOTAVENTO MEDIOS

+6593261061

28 Senang Crescent, Bizhub28, # 05-04

Sumber :Sotavento Medios

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.