Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

KeyZell menyertai Entorno Pre Mercado, program pecutan oleh Bolsas y Mercados Españoles (Pasaran Saham dan Pasaran Sepanyol) – BME

(SeaPRwire) –  

Sevilla, Sepanyol 4 April 2024  – , syarikat biofarmaseutikal Sepanyol dengan anak syarikat di United Kingdom, Australia, Thailand dan Mexico, berbangga mengumumkan kemasukannya ke program pecutan berprestij oleh Bolsas y Mercados Españoles () yang dikenali sebagai ‘Entorno Pre-Mercado’ (EpM). Sebagai peneraju dalam membangunkan teknologi inovatif untuk memerangi kanser, perkongsian ini menandakan langkah penting dalam komitmennya yang berterusan terhadap kecemerlangan dan inovasi dalam bidang onkologi.

Direka untuk syarikat dengan potensi pertumbuhan tinggi, EpM menawarkan peluang kepada untuk mengembangkan rangkaiannya, mengakses sumber strategik, dan bersiap sedia untuk kemasukan yang berpotensi ke pasaran saham yang dikawal selia.

Kemasukan ke dalam EpM sejajar dengan rancangan pengembangannya yang bercita-cita tinggi, termasuk beberapa uji klinikal yang akan datang untuk kanser payudara tiga negatif dan kanser paru-paru bukan sel kecil. Tambahan pula, ia baru-baru ini telah menandatangani perjanjian dengan Junta de Andalucía untuk mengesahkan Kecerdasan Buatannya dan membangunkan peralatan baharu untuk Perubatan Ketepatan Onkologi.

Kini, mempunyai dua platform kecerdasan buatan (AI): O.P.S. (Sistem Ketepatan Onkologi), dengan ketepatan 89%, yang membantu meramalkan rawatan diperibadi terbaik untuk memastikan kadar survival 5 tahun tertinggi, dan O.D.S. (Sistem Diagnostik Onkologi), alat inovatif yang membantu pakar radiologi mengesan jisim tumor dengan ketepatan 93% dan memberikan diagnosis dalam beberapa saat. Kedua-dua platform ini sedang dalam proses pensijilan ISO 13485 dan Penandaan CE.

Kemasukan ke dalam program EpM menekankan komitmennya yang berterusan terhadap inovasi, kecemerlangan, memajukan perjuangan menentang kanser, dan mewujudkan nilai pemegang saham.

Jose del Corral  CEO

Hubungan Media

Sumber :KeyZell Holding SL

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.