Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Kepimpinan Bercahaya Colleen Brown-Chambers Keluarkan “She’s Evolutionary”, Manifesto Berani Menakrif Semula Pemberdayaan Wanita

She

(SeaPRwire) –   Mulai perjalanan penemuan diri dan pemberdayaan dengan buku puisi Colleen Brown-Chambers ‘She’s Evolutionary’, simbol kekuatan dan nilai diri untuk wanita di seluruh dunia.

Kota New York, New York 27 Mar 2024  – Mendedahkan perjalanan menakjubkan penemuan diri dan pemberdayaan, buku yang akan datang menyelami naratif menarik wanita yang mencari tujuan dan menerima nilai diri sendiri. Melalui penceritaan rumit dan wawasan yang memikirkan, buku itu menyelami kompleksitas nilai diri, kepemimpinan, dan kuasa mentransformasi menemukan jalan sendiri

“Pesanku kepada kamu, saudaraku, adalah memberi seorang gadis buku ini agar

ia akan membantunya mengenali diri, mengetahui tujuan, mencintai

dirinya tanpa syarat, kelemahan dan semua, dan mengenal warna kulitnya sebagai

satu dengan Pencipta Agungnya. Kerana inilah yang menimpa generasi muda kita,

kekurangan pengetahuan tentang betapa kuat mereka dan bahawa

ia tidak terbatas mengenai apa yang mereka boleh jadi.” -Colleen Brown-Chambers

Colleen Brown-Chambers adalah pengasas dan CEO G.E.I.N Transformational

Enterprise. Ini G.E.I.N bermaksud Generating, Empowering Impacting Nations. Ini adalah syarikat latihan pembangunan diri yang mencipta teknik pembangunan diri baik dalam arena kerja dan juga pendekatan individualistik kepada semua aspek kehidupan seseorang.

Colleen Brown-Chambers mempunyai pengalaman 13 tahun dalam Kepemimpinan, Pengurusan, dan Pembangunan Peribadi dalam industri perniagaan. Beliau kini mengendalikan tiga perniagaan yang diarahkan kepada pemberdayaan orang. Sebagai wanita yang dipandu dengan tujuan dan dedikasi untuk berkhidmat kepada orang lain dalam pertumbuhan mereka serta membesarkan diri sendiri secara peribadi, beliau telah mencipta 11 program bengkel yang telah membantu dalam latihan pekerja Korporat yang tidak melihat diri mereka sebagai kontributor berbayar kepada impian syarikat tetapi sebagai pelabur yang melabur masa mereka kerana mereka percaya kepada matlamat yang ditetapkan syarikat untuk diri mereka, dan ia selari dengan tujuan dan matlamat yang mahu dicapai sepanjang jangka hayat mereka.

Buku pertamanya “Your Success is 3 Questions Away” telah menjadi salah satu pencapaian seumur hidupnya kerana kini beliau dapat berkongsi dengan dunia melalui pengetahuan dan aplikasi; bahawa ia benar-benar mudah untuk mencapai kejayaan hanya dengan menanya soalan yang betul untuk mendapatkan jawapan yang betul. Anda perlu melaksanakan penyelesaian untuk mencapai kejayaan maksimum.

Colleen Chambers berkhidmat kepada negaranya sebagai Hakim Aman untuk St Andrew. Dalam usahanya kebajikan, beliau menganjurkan Bengkel Pembangunan Lelaki pertama yang diadakan di Jamaica dan mencipta Lawatan Legasi untuk Budak Lelaki. Beliau berdedikasi kepada pengangkatan lelaki dalam masyarakatnya kerana penting bagi Lelaki untuk memainkan peranan fungsian mereka di rumah dan menjadi model yang positif untuk budak lelaki di Jamaica. Secara keseluruhan, Kepemimpinan dan Pembangunan Peribadi adalah kenderaan yang digunakan untuk mengubah fikiran seorang demi seorang mengarah kepada kejayaan holistik.

Buku keduanya ‘She’s Evolutionary‘ yang merupakan buku puisi pembangunan diri peribadi telah dilancarkan semula dan tersedia tepat pada masa untuk Bulan Sejarah Wanita. Buku ketiga dan terbaru ‘Lead-Your-Ship Workbook‘ menyasarkan pemilik perniagaan dan syarikat dengan menyediakan strategi, teknik, dan sistem untuk membantu meningkatkan Kepemimpinan, Kecemerlangan Pelanggan dan Pembangunan Peribadi secara holistik juga akan dikeluarkan pada tahun 2024.

“” adalah dipersembahkan kepada semua wanita yang mempersoalkan nilai diri dan jika mereka mampu menjadi hebat. Gerakan She’s Evolutionary di sini untuk memusnahkan semua fikiran kelemahan, kelemahan, kebencian diri, pengorbanan diri, dan sabotaj diri. Kami adalah Wanita, Pencipta, Ibu, Saudari, Pemimpin, Usahawan, Perniaga Wanita, dan apa-apa sahaja yang kami tetapkan hati dan fikiran kami untuk lakukan!

Butir Perhubungan/ Tempahan untuk pertemuan berucap:

Instagram Peribadi

Instagram Perniagaan

E-mel: gein_ent@yahoo.com

She’s Evolutionary” kini tersedia di dan Sangster’s Book Store di Sovereign Center dan Springs Plaza (Kingston Jamaica).

SheLEADYOURSHIPSheIMG 2346

Media Contact

ROXXI CHUNG PR

Sumber :ROXXI CHUNG PR

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.