Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Buku ‘Pengurusan Pemasaran’ oleh Dr. Qaisar Abbas Fatimi Siap Menyinari Pasaran pada 31 Mac

Marketing Management Book

(SeaPRwire) –   Telah ditetapkan untuk mendefinisikan semula buku panduan pemasaran, karya Dr. Fatimi menawarkan wawasan tanpa tandingan ke dalam pengurusan pemasaran, melancarkan dengan Notion Press.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu Mar 27, 2024  –  Digital Marketing dengan QAF, platform terkemuka dalam bidang pemasaran digital, dengan bangganya mengumumkan pelancaran buku terbaru Dr. Qaisar Abbas Fatimi, “Pengurusan Pemasaran,” yang dijadualkan untuk dilancarkan pada 31 Mac 2024. Diterbitkan oleh Notion Press, karya yang dinanti-nantikan ini datang sebagai kesinambungan kepada buku Dr. Fatimi yang diakui, “Pemasaran: Teori, Amalan dan Perspektif,” semakin mengukuhkan statusnya sebagai tokoh terkemuka dalam bidang pemasaran.

Dr. Qaisar Abbas Fatimi, tokoh terkemuka dengan Ijazah Kedoktoran dalam Pemasaran, diakui untuk kepakarannya dalam menggabungkan teori akademik dengan aplikasi pemasaran praktikal. Dedikasinya yang mendalam untuk memahami dan mengajar kompleksiti pemasaran dalam era digital telah menjadikannya nama yang dihormati di kalangan profesional pemasaran dan akademik. Sebagai pengasas , Dr. Fatimi telah mencipta sumber yang tidak ternilai bagi mereka yang ingin menguasai dunia pemasaran digital yang rumit, menawarkan penyelidikan, trend dan strategi terkini.

“Pengurusan Pemasaran” dijanjikan akan menjadi penambahan penting kepada perpustakaan profesional pemasaran, pelajar dan peminat. Ia bertujuan untuk memberikan pembaca pemahaman yang menyeluruh tentang strategi pemasaran kontemporari, diperkaya dengan pandangan mendalam Dr. Fatimi tentang penyelidikan pemasaran, analisis data, pemasaran digital dan perancangan strategik. Buku ini dirancang untuk menyambung kesenjangan antara pengetahuan teoritis dan aplikasi praktikal, menawarkan panduan untuk menghadapi cabaran dan peluang pemasaran dalam landskap digital hari ini.

“Kami gembira untuk memperkenalkan ‘Pengurusan Pemasaran’ oleh Dr. Qaisar Abbas Fatimi, karya yang menjelmakan komitmen kami untuk memajukan bidang pemasaran melalui pendidikan dan wawasan praktikal,” kata jurucakap untuk Digital Marketing dengan QAF. “Penerbitan ini merupakan bukti dedikasi Dr. Fatimi untuk memberdayakan profesional dan pelajar dengan pengetahuan dan alat yang diperlukan untuk kejayaan di pasaran digital.”

“Pengurusan Pemasaran” bukan sahaja buku; ia merupakan kompas bagi mereka yang ingin cemerlang dalam dunia pemasaran dinamik, memberikan panduan, inspirasi dan laluan untuk mencapai kecemerlangan pemasaran.

Tentang Digital Marketing dengan QAF

Digital Marketing dengan QAF ialah platform dalam talian terkemuka yang diasaskan oleh Dr. Qaisar Abbas Fatimi, direka untuk menawarkan sumber yang menyeluruh dalam pemasaran digital. Platform ini berfungsi sebagai pusat untuk penyelidikan, trend dan strategi terkini dalam industri, menyasarkan profesional dan pelajar yang ingin cemerlang dalam sfera pemasaran digital.

Hubungan Media

Digital Marketing dengan QAF

Dr Qaisar Abbas Fatimi

Hubungan Media

Digital Marketing dengan QAF

+971567858529

Internet City

Sumber :Digital Marketing dengan QAF

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.