Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Keluaran Album Baharu, “American Made” Karya Muzik Negara Hebat!

Greyline24

(SeaPRwire) –  

Dallas, Texas 8 Feb 2024  – American Made oleh Todd Barrow 

Ini mesti bagi semua penggemar muzik country. Kumpulan lagu yang menceritakan tentang kisah legenda Todd Barrow dari Texas. Banyak gelora dan tenaga dalam setiap lagu yang digambarkan sebagai muzik country luar daerah. Dengarkan cerita dari perjalanan dan bersiap sedia untuk pengembaraan seumur hidup. Semua lagu adalah lagu asli yang akan membuat anda menyanyi dan menari. Jumpai bunyi sebenar lagu country dalam setiap not bagi semua yang sukakan lagu country luar daerah! Dapatkan salinan anda hari ini dan mulakan berkongsi dengan rakan anda di seluruh dunia. Inilah tujuan lagu country ini. Kita perlukan lagu country sebenar. Album terbaik untuk semua peminat muzik di seluruh dunia.

Penyanyi-penulis lagu ini mencurahkan emosi yang mendalam dengan momen yang dirasai hati yang berkaitan dengan semua insan. Beliau juga seorang pelakon terkenal dengan pelbagai filem. Kini sedang mencuba rancangan TV baharu dipanggil, “Bounty TV”. Bekerjasama dengan pelakon, kru filem dan penerbit hebat. Di samping itu, banyak filem yang menambahkan muziknya untuk babak filem. Ini cara unik untuk dikaitkan secara watak dan penyanyi-penulis lagu. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang kejayaannya di media sosial. Beliau lebih dikenali sebagai seorang lelaki di kalangan penduduk sebagai pejuang keadilan yang sebenar. 

Hubungan Media

TODD BARROW MUSIC GROUP

817-983-4168

Sumber :Decca Records

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.