Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Jenis Pembantu Maya Yang Berbeza – Agensi Perundingan!

IMG 0274

(SeaPRwire) –   Tidak kira sama ada untuk tujuan peribadi atau perniagaan anda, kami yakin bahawa pelbagai perkhidmatan kami dapat memberikan bantuan, sokongan dan panduan yang berharga.

Smyrna, Tennessee 16 Mac 2024  – Di sini di Speak With My Assistant, kami bangga menawarkan perkhidmatan pembantu maya dan perundingan peribadi yang disediakan khas untuk keperluan individu atau perniagaan anda. Pasukan pakar kami memahami pentingnya menyediakan sokongan kelas teratas untuk meningkatkan produktiviti, menjimatkan masa, dan mengurangkan tekanan. Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk tugas pentadbiran, pengurusan media sosial & pemasaran, bantuan kredit, perkhidmatan nota raya dalam talian, dan lebih banyak lagi. Biarkan kami membantu anda mencapai matlamat anda dengan menggunakan strategi perkhidmatan yang akan memberikan penyelesaian yang optimum.

Kami juga menyediakan pakej bersepadu yang menggabungkan pelbagai perkhidmatan yang tersedia pada kadar yang lebih rendah.

Antara perkhidmatan unik yang kami sediakan adalah:
– Bimbingan dan bantuan kredit peribadi dan perniagaan
– Pembentukan perniagaan/LLC,
– Reka bentuk laman web & aplikasi
– Pengemaskinian enjin carian yang dipertingkatkan,
– Promosi dan pemasaran visual digital dan video
– Pengurusan dan promosi di pelantar media sosial
– Reka bentuk jenama dan logo
– Bantuan penerbitan buku sendiri yang merangkumi eBook, penerbitan buku audio, format buku salinan fizikal, dan reka bentuk sampul dengan kelayakan dan suara KDP (Kindle) dan ACX (Audible)
– Perkhidmatan nota raya maya dalam talian
– Kerjasama untuk hartanah sewaan cuti anda seperti Airbnb, Vrbo, dan Peerspace.
.. dan banyak lagi!

Untuk maklumat lanjut atau untuk mula dengan salah satu perkhidmatan dan pakej kami, hubungi kami di (888) 767-6178. Pembantu maya atau perunding maya yang berpengalaman akan dengan senang hati membantu anda.

“Speak With My Assitant LLC”.

Kami membantu secara maya tetapi mengambil keperluan pelanggan secara peribadi!

Media Contact

Speak With My Assistant LLC

888-767-6178

809 Industrial Blvd.

Sumber :Speak With My Assistant LLC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.