Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Jemputan ke Semantic Data 2024: Taksonomi, Ontologi dan, Grafi Pengetahuan

Semantic Data 2024 LDN 300x300 banner with hashtag

(SeaPRwire) –   Henry Stewart gembira untuk mengumumkan pelancaran Semantic Data 2024: Taxonomy, Ontology, dan Knowledge Graphs di London pada 27 Jun 2024

London, United Kingdom Feb 6, 2024  – Henry Stewart bangga untuk mengumumkan pelancaran Semantic Data 2024: Taxonomy, Ontology and Knowledge Graphs, acara akan diadakan pada 27 Jun 2024 di etc.venues 155 Bishopsgate di London. Acara ini akan bertempat bersama dengan DAM Europe 2024.

Ini adalah acara wajib hadiri untuk semua Profesional Maklumat, Pengurus Data, Penganjur Graph Pengetahuan dan Jurutera, Jurutera Data, Taxonomists, Ontologists, Profesional Metadata, Pakar Data Berkait dan Pengurus DAM yang ingin mengetahui lebih lanjut.

Pihak yang berminat boleh mendaftar tempat mereka menggunakan diskaun awal di: https://www.henrystewartconferences.com/events/semantic-data-2024

Peserta akan mempunyai peluang untuk bertemu dan berhubungan dengan rakan sejawat dan mendengar daripada pakar terkemuka dari pelbagai sektor yang akan berkongsi cabaran yang mereka hadapi, penyelesaian yang mereka pasang dan apa yang mereka percayai masa depan mempunyai simpan.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang acara, penceramah dan agenda, sila lawati: https://www.henrystewartconferences.com/events/semantic-data-2024

Buka peluang tanpa sempadan di Semantic Data 2024: Taxonomy, Ontology, dan Knowledge Graphs:

Jaringan Eksklusif: Sambung hubungan dengan pelbagai profesional dan pembuat keputusan – lebih 100 individu – dengan peluang jaringan eksklusif yang direka untuk menggalakkan kolaborasi bermakna.

Pandangan daripada Pemimpin Industri: Dengar daripada lebih 20 penceramah pakar, mewakili puncak organisasi terkemuka Eropah. Peroleh wawasan dan perspektif yang tidak ternilai dan merentasi pelbagai sektor.

Kembali ke Hadapan Pembangunan: Kembali ke hadapan lengkok dengan mengemas kini sesi yang meliputi pembangunan taksonomi, ontologi dan graf pengetahuan.

Terokai Penyelesaian Terkini: Lawati penaja dan pameran yang akan melancarkan inovasi dan teknologi terbaru.

Terus Maklum dengan Penyelidikan Terkini: Terokai penemuan dan penyelidikan terbaru yang menggerakkan kemajuan data semantik. Terus bersedia dengan trend dan terobosan terkini dalam bidang yang berkembang pesat ini.

Konferens ini berfungsi sebagai hab untuk pertukaran pengetahuan, pembinaan komuniti dan pembangunan profesional dalam bidang data semantik dan teknologi berkaitan yang sedang berkembang pesat.

Peluang penajaan dan pameran tersedia; sila hubungi Rebecca Chamberlain di RebeccaC@henrystewart.co.uk

Untuk pertanyaan media, sila hubungi Simi Dhillon-Sapal, Pengurus Pemasaran, di

Semantic Data 2024: Taxonomy, Ontology, dan Knowledge Graphs
27 Jun 2024
etc.venues 155 Bishopsgate
London, UK
#SemanticDataLDN #SemanticData2024

Tentang Henry Stewart Events:
Henry Stewart Events (HSE) menyediakan acara dan webinar terkini di peringkat dunia dalam ruang Pengurusan Aset Digital (DAM) dan Operasi Kreatif. HSE menyatukan para praktisian DAM dan Operasi Kreatif dari pelbagai organisasi – dari media dan hiburan, CPG, agensi dan bukan untung hingga kesihatan, pendidikan dan kerajaan. Acara-acara ini diadakan di New York, London, Chicago dan Los Angeles dan termasuk program konferensi terperinci yang dipenuhi kajian kes, bengkel, perbincangan meja bulat rakan sejawat dan tutorial serta pameran penyedia penyelesaian terkemuka dalam arena DAM dan Operasi Kreatif. Topiknya diarahkan kepada profesional berpengalaman dan mereka yang baru dalam bidang ini.

Untuk maklumat lanjut, lawati

Media Contact

Henry Stewart Events

Sumber :Henry Stewart Events

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.