Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Jeanneau Meningkatkan Kemewahan Perahu dengan Model Baru Merry Fisher 1295 dan 795 di Essex

White square 300x300 2 300x300

(SeaPRwire) –   Temukan kemewahan dan kebolehpasangan tertinggi dengan pelancaran Merry Fisher 1295 dan Merry Fisher 795 di Essex.

Colchester, Essex 28 Februari 2024  – Jeanneau, pelopor dalam industri bot selama enam dekad, gembira mengumumkan pelancaran ciptaan terbaru mereka di Essex – model dan . Penambahan baru ke barisan Merry Fisher ini mendefinisikan semula kemewahan dan kebolehpasangan, menjanjikan pengalaman bot yang tiada tandingannya.

Melancarkan Merry Fisher 1295: Ukuran Baru Keselesaan dan Keanggunan

Merry Fisher 1295 Flybridge, bendera dagang baru Jeanneau, adalah bukti komitmen jenama terhadap inovasi dan keanggunan. Direka dengan tiga kabin selesa dan garis-garis kontemporari, model ini menampilkan tingkap baru eksklusif di badan yang meningkatkan gaya sofistikatednya. Dilengkapi dengan enjin tripel 300 HP dan Teknologi SEANAPPS, Merry Fisher 1295 Flybridge telah dinominasikan dalam kategori “Flybridges sehingga 60 kaki” untuk Anugerah Motorboats 2024, menampilkan reka bentuk dan ciri-ciri luar biasanya.

Merry Fisher 795: Mengimbangi Prestasi dengan Kebolehpasangan

Merry Fisher 795 dibina untuk memenuhi pelbagai keperluan pencinta bot, menawarkan campuran seimbang antara prestasi dan kebolehpasangan. Dengan panjang keseluruhan 7.43m dan lebar badan 2.81m, model ini menyediakan ruang yang mencukupi dan dipacu sehingga 200 HP. Model 795 direka untuk mengimbangi aktiviti berlayar dan memancing, menawarkan pelbagai pilihan untuk susun atur, dapur, dan elektronik, menjadikannya kapal yang benar-benar bolehpasang untuk setiap pelaut.

Direka untuk Relaksasi: Pengalaman Gaya Hidup Di Atas Kapal

Jeanneau mereka setiap model Merry Fisher dengan menekankan keadaan relaks dan kenikmatan. Merry Fisher 1295 khususnya menampilkan pelbagai ruang untuk bersantai, termasuk teres sisi starboard yang dikawal secara elektrik dan penggantungan matahari bersepadu di hadapan, memastikan setiap saat di atas kapal adalah pelarian yang menyenangkan.

Reka Bentuk Berpusat Pelanggan: Menyesuaikan Pengalaman Bot yang Sempurna

Bekerjasama dengan Morgan Marine, Jeanneau menawarkan pelbagai pilihan untuk menyesuaikan julat Merry Fisher di Essex, memastikan setiap bot selari dengan keinginan pemilik. Sama ada susun atur, dapur, atau pengaturan elektronik, setiap butiran dicipta dengan teliti untuk memenuhi impian peminat memancing dan berlayar.

Komitmen Jeanneau Terhadap Inovasi dan Kepuasan Pelanggan

Dedikasi Jeanneau untuk mencipta kegembiraan di air jelas dalam setiap bot yang dihasilkannya. Dengan sejarah kaya selama lebih 60 tahun, Jeanneau terus melangkah ke hadapan dalam bidang inovasi, mengintegrasikan teknologi moden seperti SEANAPPS untuk meningkatkan pengalaman bot, memastikan setiap perjalanan meninggalkan kenangan dan memberi kepuasan.

Kesimpulan

Pelancaran model Merry Fisher 1295 dan 795 di Essex menandakan era baru kemewahan dan kebolehpasangan bot. Jeanneau menjemput peminat bot untuk mengalami reka bentuk, keselesaan, dan prestasi ciptaan baru ini di perniagaan Essex.

Tentang Jeanneau

Jeanneau telah menjadi pemangkin utama dalam industri bot sejak penubuhannya, komited membawa bot berkualiti tinggi dan inovatif kepada mereka yang berkongsi ghairah untuk laut. Untuk maklumat lanjut atau untuk menjadualkan lawatan, hubungi perniagaan Essex di 01206 302003.

Hubungan Media

L H Morgan & Sons (Marine) Ltd

1206302003

The Boatyard, Shipyard Estate Brightlingsea COLCHESTER Essex CO7 0AR

Sumber :L H Morgan & Sons (Marine) Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.