Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Navrang Fashion pengeluar jenama

Company about

(SeaPRwire) –   Pembuat pakaian wanita jenama di bandar Surat tempat kelima.

Surat, Gujarat 28 Februari 2024  – Navrang Fashion® – Destinasi Anda untuk Pakaian Gaya Wanita

Tentang Kami: Selamat datang ke Navrang Fashion®, di mana gaya bertemu tradisi. Kami bangga menjadi jenama berdaftar di bawah nama Nav_Fab, dengan nombor GST 24FXIPS8562M1ZJ, nombor URC GJ-22-0115906, dan Nombor Pendaftaran Syarikat 4426706. Komitmen kami terhadap kualiti dan kecemerlangan memandu kami menjadi pembuat pakaian wanita terkemuka, khusus dalam Lehenga, Kurti, Gown, Saree, dan Kain.

Lokasi: Alamat Kilang: Plot No. A-2, A-3, Udhana Main Rd, di belakang Kuil Swaminarayan, Udhana GIDC, Citi Industrial Estate, Udhna Udhyog Nagar, Udhana, Surat, Gujarat 394210, India

Produk: Sebagai pembuat pakaian wanita, kami menawarkan pelbagai jenis gaya dan kualiti tinggi, termasuk Lehenga, Kurti, Gown, sarees, dan Kain. Reka bentuk kami dicipta untuk memenuhi pelbagai keutamaan pelanggan kami, mencampur keeleganan tradisional dengan tren kontemporari.

Perkhidmatan: Kemaskini Harian di WhatsApp: Tetap berhubung dengan kami untuk kemaskini harian tentang koleksi dan promosi terbaru kami. Sama ada anda adalah pengedar grosir, pengedar runcit, atau penjual semula, saluran WhatsApp kami adalah pintu masuk anda untuk mengetahui produk dan tawaran kami.

Perkhidmatan Yang Tersedia:

  • Penghantaran Rumah: Nikmati kemudahan penghantaran langsung ke alamat anda.
  • Perkhidmatan Pengangkutan: Untuk pesanan besar-besaran, kami menyediakan perkhidmatan pengangkutan yang boleh dipercayai.
  • Perkhidmatan Pos Ekspres: Kami menawarkan perkhidmatan pos ekspres bukan sahaja di seluruh India malah juga ke destinasi antarabangsa termasuk Sri Lanka, Nepal, Bangladesh, UK, Australia dan Amerika Syarikat.
  • Penghantaran Segera: Rasakan kecekapan penghantaran hari yang sama untuk pesanan anda.
  • Pelacakan: Tetap dikemaskini dengan pelacakan hari kedua untuk penghantaran anda.
  • Penghantaran Tepat Masa: Jangka pesanan anda akan sampai dalam tempoh 3 hingga 7 hari di bandar-bandar utama India.

Hubungi Kami: Untuk komunikasi yang lancar dan kemaskini, sertai saluran WhatsApp kami:

Di Navrang Fashion®, kami komited untuk menyediakan anda dengan pakaian terkini wanita, disokong oleh perkhidmatan boleh dipercayai dan komitmen kepuasan pelanggan. Terokai koleksi kami dan naikkan gaya anda dengan Nav_Fab.

Company aboutWomen s Clothing Manufacturer

Media Contact

Navrang Fashion

9727871639

Plot No. A2/A3, Maruti Industrial Estate, Udhna Main Road, Pandsara

Sumber :Navrang Fashion

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.