Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

ISCPO Mengumumkan Vector Security® Networks sebagai Rakan Vendor Keutamaan

ISCPO

(SeaPRwire) –   Vector Security Networks Dilantik Sebagai Rakan Vendor Keutamaan Pertubuhan Perlindungan Rantai Bekalan Antarabangsa (ISCPO)

Dallas, Texas 5 Februari 2024  – Vector Security® Networks, sebuah bahagian Vector Security®, Inc., dan penyedia tunggal penyelesaian keselamatan fizikal dan perkhidmatan rangkaian terurus untuk perniagaan pelbagai tapak di seluruh Amerika Utara, telah dilantik sebagai rakan vendor keutamaan Pertubuhan Perlindungan Rantai Bekalan Antarabangsa (ISCPO).

Perkongsian ini membantu menghubungkan ahli ISCPO kepada penyelesaian yang ditawarkan oleh Vector Security Networks untuk melindungi operasi rantai bekalan mereka sambil melindungi orang dan produk.

Sebagai sebahagian daripada Program Rakan Keutamaannya, ISCPO komited untuk memperluaskan senarai penyelesaian pembekal, memanfaatkan produk terbukti, dan sentiasa berada di garis hadapan amalan terbaik industri.

Selain itu, Vector Security Networks akan mengambil bahagian dalam Manifest 2024 di Las Vegas, 5-7 Februari, di Caesars Forum. Pakar keselamatan syarikat akan hadir untuk membincangkan cabaran, peluang, dan penyelesaian untuk pembekal rantai bekalan dan logistik. Pasukan ini juga akan mempamerkan penyelesaian EAIGLE kawalan akses kenderaan automatik dan kamera trak forklift yang bukan sahaja boleh meningkatkan keselamatan dan keselamatan tetapi juga boleh memberikan wawasan untuk meningkatkan operasi perniagaan. Cari Vector Security Networks di booth #1411.

Tentang Vector Security Networks:
adalah bahagian Vector Security, Inc., pengintegrator fizikal keempat terbesar di Amerika Utara untuk penyelesaian keselamatan dan perkhidmatan terurus untuk pelanggan runcit dan perniagaan pelbagai tapak, termasuk banyak syarikat Fortune 500. Vector Security Networks menyediakan lebih daripada 90,000 tapak akaun kebangsaan di seluruh Amerika Utara. Vector Security Networks telah memasang rangkaian utama dan sekunder untuk beberapa pengedar dan restoran cepat saji terbesar di Amerika Syarikat.

Tentang Vector Security, Inc.
Selama lebih 50 tahun, telah menjadi penyedia utama penyelesaian keselamatan pintar yang disediakan untuk keperluan pelanggan. Beribu pejabat di Pittsburgh, syarikat menawarkan pakej lengkap perkhidmatan keselamatan elektronik untuk pelanggan perumahan, perniagaan, dan akaun kebangsaan di seluruh Amerika Utara dan Caribbean melalui rangkaian cawangan, pengedar yang diberi kuasa, dan bahagian ADS Security mereka. Bahagian Vector Security Networks menawarkan perkhidmatan rangkaian fizikal dan terurus yang disediakan untuk pelanggan perniagaan pelbagai tapak. Vector Security adalah syarikat saudara Philadelphia Contributionship, syarikat insurans bersama yang ditubuhkan pada 1752, dan kini menyediakan penyelesaian keselamatan dan automatik berasaskan teknologi yang berpatutan dari segi kos untuk hampir 400,000 rumah dan perniagaan di 58 lokasi cawangan.

Kontak Utama: Art Miller | Naib Presiden Pemasaran, Vector Security
Telefon: +1 724-741-2200 | E-mel:

Tentang Pertubuhan Perlindungan Rantai Bekalan Antarabangsa (ISCPO):

Pertubuhan Perlindungan Rantai Bekalan Antarabangsa (ISCPO) adalah pertubuhan profesional tidak untung yang menghubungkan ahli dari pelbagai sektor – daripada pembuatan, runcit/grosir/eCommerce, dan pengedaran kepada pengurusan risiko, undang-undang penguatkuasaan/undang-undang, dan logistik.

Vector Security Networks

Media Contact

ISCPO

Sumber :https://www.iscpo.org/site/iscpo-announces-vector-security-networks-as-a-preferred-vendor-partner/

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.