Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Go All In Media Menonjolkan Bakat Kesusasteraan Global di Anugerah Buku Impak Antarabangsa 2024 di Phoenix

Go All In

(SeaPRwire) –  

Phoenix, Arizona Mar 8, 2024  – Dalam satu sambutan kepada kecekapan sastera dan pemberian jenama yang luar biasa, Go All In Media, Inc. telah menetapkan untuk menghargai 31 penulis yang terkemuka di majlis Anugerah Buku Impak Antarabangsa pada hari Sabtu, 30 Mac 2024. Majlis tahun ini, yang berlangsung di tengah-tengah bandar Phoenix yang dinamik di Marriott Downtown Phoenix dari pukul 9 pagi hingga 4 petang, menandakan satu perhimpunan yang signifikan bagi penulis-penulis yang karya mereka bukan sahaja telah menawan pembaca tetapi juga telah membuat kemajuan yang luar biasa dalam penerbitan sendiri.

Penulis dari pelbagai latar belakang, termasuk dari jauh seperti Singapura, telah ditetapkan untuk menerima trofi pengiktirafan sumbangan sastera mereka, bersama-sama dengan pendedahan media yang tidak ternilai dan peluang untuk meningkatkan karya penerbitan sendiri mereka ke aras yang lebih tinggi.

Nim Stant, Ketua Pegawai Eksekutif Go All In Media dan penyelaras majlis itu, menekankan visi yang lebih luas acara itu, “Anugerah Buku Impak Antarabangsa adalah lebih daripada pengiktirafan; ia adalah platform dinamik yang direka untuk memancarkan penulis dan usahawan ke arah pengiktirafan dan kejayaan global.”

Perasaan ini juga diperakui dalam pemilihan Quawntay “Bosco” Adams sebagai salah seorang penceramah tahun ini. Adams, yang memoirnya “Chasin’ Freedum” telah dibawa kehidupan dalam drama biopik “Bosco,” yang ditayangkan di Peacock pada 2 Februari 2024, mewakili epitome pencapaian sastera dan kejayaan lintas-medium. Filem itu menampilkan barisan pelakon bintang, termasuk Aubrey Joseph, Nikki Blonsky, D.C. Young Fly, John Lewis, Theo Rossi, Thomas Jane, Tyrese Gibson, dan Vivica A. Fox, menggarisbawahi impak budaya yang signifikan bagi karya-karya yang dianugerahkan.

Majlis anugerah itu tidak sahaja berjanji untuk menghargai pencapaian luar biasa penulis-penulis ini tetapi juga akan berfungsi sebagai acara titik pertemuan untuk perkongsian maklumat, pembelajaran dan inspirasi di kalangan penulis, penerbit dan peminat sastera.

Bagi mereka yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pemenang anugerah atau menghadiri persidangan, maklumat terperinci boleh didapati di laman web rasmi acara:

Untuk sebarang pertanyaan lanjut atau untuk mengatur temu bual, sila hubungi Nim Stant di (480) 386-3827.

Media Contact

Author Your Brand

Sumber :Author Your Brand

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.