Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Giovanni Leonardo De Luca dan Ethan Lyubomirov Stoilov bekerjasama untuk melancarkan “OTTO Capital” di Sofia, Bulgaria

Ethan Lyubomirov Stoilov  Otto Capital

(SeaPRwire) –   Kekuatan De Luca dan Stoilov bekerjasama untuk Menubuhkan ‘OTTO Capital’: Sebuah Usaha Modal Ventura yang Bakal Mengubah Industri Hiburan, Pembangunan Hartanah, dan Kewangan.

Bandar Sofija, Bulgaria Mar 14, 2024  – Giovanni Leonardo De Luca, anak lelaki keluarga berbilion dolar yang terkenal dengan kemahiran mereka dalam perniagaan, politik, dan pembangunan hartanah komersial di NYC, bergabung tenaga dengan Ethan Lyubomirov Stoilov untuk dengan bangganya mengumumkan penubuhan “OTTO Capital.” Syarikat ekuiti swasta ini, terletak di Sofia, Bulgaria, bakal merevolusikan industri hiburan, pembangunan hartanah, dan kewangan.

Dengan matlamat berani untuk mengumpul 10 juta euro, yang mana mereka sudah komited satu juta euro, “OTTO Capital” bakal mengubah landskap pelaburan dan inovasi. Ethan Lyubomirov Stoilov, tenaga di sebalik “OTTO.”, membawa kepakaran dan inovasi yang besar ke meja. Rekod terbukti beliau dalam sektor hiburan, disertai dengan kecekapan perniagaan yang luar biasa, meletakkannya sebagai bintang muda yang sedang naik dalam industri ini. Di bawah kepimpinan Ethan, “OTTO.” dengan cepat muncul sebagai obor kreativiti dan inovasi, meletakkan Bulgaria ke pentas global hiburan.

“OTTO Capital” berperanan sebagai kuasa kewangan di sebalik projek-projek berani Ethan, menghubungkan jurang antara kreativiti dan pelaburan. Dengan fokus strategik untuk membiakkan usaha-usaha yang meletakkan batu asas dalam sfera hiburan, “OTTO Capital” komited untuk memacu pertumbuhan dan kejayaan dalam industri dinamik ini.
Giovanni Leonardo De Luca, terkenal dengan usaha berjaya beliau dalam perniagaan, hartanah, dan kewangan, bergabung tenaga dengan Ethan Stoilov untuk meluaskan jangkauan “OTTO Capital.” Dengan rancangan untuk melancarkan pembangunan hartanah di seluruh Bulgaria dan menubuhkan kelab malam yang hidup di Sofia dan Plovdiv, Giovanni dan Ethan bakal meningkatkan landskap hiburan sambil mewujudkan peluang pelaburan yang lumayan.

“Kami gembira untuk mendedahkan ‘OTTO Capital’ dan memulakan perjalanan ini penuh inovasi dan pertumbuhan,” kata Giovanni Leonardo De Luca. “Dengan menggabungkan kepakaran kami dalam kewangan, pembangunan hartanah, dan hiburan, kami berhasrat untuk meredefinisi seni pelaburan dan melepaskan potensi penuh industri hiburan.”

Ethan Lyubomirov Stoilov menambah, “Di ‘OTTO.’, kami percaya kekuatan mentransformasi kreativiti. Dengan sokongan ‘OTTO Capital’, kami bakal mengubah landskap hiburan, meletakkan Bulgaria ke pentas global inovasi dan kecemerlangan.”

Media Contact

OTTO

+359000088

Slavovitsa Street 51E

Sumber :Otto Capital

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.