Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Euconica, agensi promosi pelancongan mewah di Maldives, umumkan Kelly Couto sebagai ketua operasi global di USA

Kelly Couto Business Executive Photo Credit KAREN ACIOLE

(SeaPRwire) –   Eksekutif akan memimpin usaha di pasaran Amerika untuk membangunkan pelancongan tempatan. Syarikat itu khusus menawarkan pengalaman perjalanan terpilih untuk golongan kaya ultra.

Boston, Massachusetts Mar 9, 2024  – Euconica, sebuah Kelab Destinasi terkemuka di Maldives yang mengkhususkan dalam pelancongan mewah, dengan bangganya mengumumkan perlantikan sebagai Ketua Operasi Global barunya untuk pasaran Amerika Syarikat. Dalam peranan ini, Couto akan memimpin usaha untuk mempromosikan pelancongan mewah di Kepulauan Maldives dalam pasaran Amerika.

Dengan lebih daripada satu dasawarsa pengalaman dalam industri komunikasi, Kelly Couto membawa kepakaran yang kaya ke Euconica. Rekod prestasi terbukti beliau dalam jualan, pemasaran dan komunikasi korporat selama 15 tahun menunjukkan kemahirannya dalam hubungan awam dan pembangunan perniagaan.

Rancangan Strategik

Eksekutif, yang sudah mula bekerja keras dengan membuat sumbangan penting kepada strategi jenama sehingga 2024, Dalam kepimpinannya, beliau akan bertanggungjawab untuk pengurusan dan persekutuan, dengan fokus untuk memperkukuh hubungan strategik dengan rakan kongsi dan pasaran untuk menarik orang awam.

Perlantikan ini dijangka memperkukuh usaha Euconica untuk meluaskan di AS, sementara masih memastikan kecemerlangan operasi dan perkhidmatan tahap tinggi untuk pelanggan golongan kaya ultra mereka.

“Kami gembira menyambut Kelly Couto ke pasukan kami,” kata Yusuf Abdulla, Pengurus Besar Global di Euconica. “Visi strategik dan pendekatan inovatifnya sepadan sepenuhnya dengan matlamat dan objektif kami. Kami yakin bahawa kepimpinannya akan menjadi penting dalam memacu pertumbuhan kami ketika kami meluaskan kehadiran di AS.”

Dalam peranannya yang baru, Couto akan memberi tumpuan kepada pembangunan persekutuan dan persekutuan strategik untuk meningkatkan kedudukan pasaran Euconica dan menarik pelancong yang berhati-hati yang mencari pengalaman mewah di Maldives. Beliau akan memanfaatkan kepakarannya untuk memperkukuh hubungan dengan rakan kongsi dan pemangku kepentingan, memastikan kecemerlangan operasi dan perkhidmatan tahap tinggi untuk pelanggan golongan kaya ultra Euconica.

Sebelum menyertai Euconica, Couto memegang jawatan utama seperti Penasihat Pembangunan Perniagaan dan Pemasaran untuk syarikat media dan komunikasi besar di Amerika Latin dan AS, termasuk TV, Majalah, Acara Promosi di Times Square, dan Persaingan Motosport.

Untuk maklumat lanjut mengenai Euconica, sila lawati

Tentang Euconica

Euconica terkenal dengan menawarkan pengalaman perjalanan eksklusif untuk individu, keluarga dan perniagaan golongan kaya ultra yang mencari pelarian mewah di Maldives. Tawarannya termasuk pulau persendirian, restoran bawah air, dan tukang masak bintang Michelin, memastikan pengalaman yang tidak terlupa untuk pelanggan berpandangannya.

Untuk maklumat lanjut mengenai Euconica dan perkhidmatannya, lawati:

Hubungan

Kelly Couto

Ketua Operasi Global

kelly@euconica.com

+1 (857) 261-8584

Media Contact

Euconica – Luxury Tourism Promotion Agency

857-261-8584

Boston, MA

Sumber :Euconica – Luxury Tourism Promotion Agency

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.