Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Elevated Coaching & Consulting Global Membuka Peluang untuk Mengatasi dan Meningkatkan Keselamatan Psikologis di Tempat Kerja Secara Global

Founder  Kylie van Luyn

(SeaPRwire) –   Firma Konsultasi dan Latihan Boutique Memperkasa Organisasi Secara Global untuk Membudayakan Lingkungan Kerja yang Sihat Melalui Program dan Solusi Inovatif

Arlington, Virginia Apr 4, 2024  – Syarikat pengurusan perubahan global Elevated Coaching & Consulting mengembangkan lagi operasinya untuk menangani insiden psikologi yang meningkat di tempat kerja.

Elevated Coaching & Consulting Global khusus membangunkan kepimpinan inklusif untuk memastikan penglibatan DEI maksimum pada peringkat mikro, makro dan syarikat. Organisasi ini pakar dalam penyelesaian masalah secara inklusif serta melatih pemimpin untuk membangunkan dan meningkatkan kemahiran kecerdasan emosi untuk memelihara budaya tempat kerja yang lebih inklusif dan selamat secara psikologi.

Kylie van Luyn, Pengasas Elevated Coaching & Consulting Global, berkata bahawa keselamatan psikologi adalah salah satu aspek latihan dan perundingannya yang paling diminati. Ini juga isu tempat kerja penting yang dibincangkan secara global dengan Kerajaan, pemimpin, dan pembuat dasar.

Matlamat Elevated adalah meningkatkan kesedaran, dan piawaian, membina persatuan, dan membuat perubahan berlaku, termasuk menyokong undang-undang pekerjaan baru dan perlindungan di seluruh AS untuk mengakui keselamatan psikologi di tempat kerja.

Kylie menjelaskan: “Terlalu banyak perbualan mengenai kesihatan dan kesejahteraan pekerja, tetapi sangat sedikit mengenai kaitan kritikal antara keselamatan psikologi di tempat kerja dan kesihatan serta kesejahteraan pekerja. Kajian menunjukkan bahawa bahaya psikososial boleh memberi kesan besar kepada kesihatan mental dan tingkah laku individu. Keterkaitan ini menekankan pentingnya memelihara lingkungan kerja yang selamat secara psikologi.”

Program Latihan Tempat Kerja Elevated () kini dilaksanakan di seluruh AS. Kylie menjelaskan: “Ia adalah kursus menyeluruh direka bersama salah satu rakan bukan komersial kami untuk membantu organisasi dan pemimpin menyokong pasukan dan pemimpin membangunkan pemahaman mendalam bagaimana untuk membudayakan tempat kerja yang selamat secara psikologi untuk melindungi pekerja daripada kecederaan dan kesan psikologi, termasuk keadaan kesihatan mental.”

“Kami adalah firma yang dipandu oleh tujuan dan orang, dan meletakkan orang di pusat segala-galanya. Kami lebih daripada sekadar LLC latihan dan perundingan. Kami mempunyai semangat untuk melonjakkan anda ke arah kejayaan yang tiada tandingan melalui peningkatan amalan perniagaan dan memperkasakan kepimpinan. Pendekatan kolaboratif kami memastikan bahawa matlamat dan aspirasi unik anda menjadi tumpuan strategi pembangunan kami.”

Kylie berkata “Saya gembira dengan pertumbuhan dan pengembangan global berterusan kami. Anda boleh mengharapkan Elevated Coaching & Consulting Global untuk terus mengejar impak sosial global, pemberdayaan, inovasi, dan kecemerlangan. Kami komited untuk memperluas perkhidmatan kami, sentiasa berada di garis hadapan tren industri, dan menyampaikan lebih banyak solusi berimpak kepada pelanggan kami. Fokus kami kekal pada memelihara pertumbuhan, baik untuk pelanggan kami dan firma kami, melalui inisiatif strategik, perkongsian, dan komitmen kepada standard amalan profesional tertinggi.”

Nota untuk editor:

Untuk maklumat lanjut mengenai kerja Elevated Coaching & Consulting, projek dan bidang kepakaran, lihat: dan .

Hubungan: Kylie Van Luyn: kylie@elevatedconsulting.net

  • Tamat –

Pautan ke Program Latihan Tempat Kerja Elevated

Kylie van Luyn Pengasas Elevated Coaching  Consulting GlobalElevated Coaching  Consulting Global

Hubungan Media

Elevated Coaching & Consulting Global

5715501262

750 North Glebe Road Apt 607 Arlington VA 22203

Sumber :Elevated Coaching & Consulting Global

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.