Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

E-Dagang 2.0: buywith Memperkenalkan Satu-ke-Satu Pembelian Langsung Secara Langsung, Mengubah Runcit Online kepada Pengalaman yang Diperibadikan

buywith launches onetoone live shopping solution for ecommerce personalization

(SeaPRwire) –   buywith memperkenalkan Satu kepada Satu Hidup Video Beli-belah membawa sambungan manusia kepada runcit dalam talian. Berhubung dengan pakar jenama untuk panduan membeli-belah peribadi, cadangan masa nyata, dan permata tersembunyi yang diselaraskan untuk anda – seperti pembeli peribadi dalam poket anda.

Bandar Raya New York, New York Jan 29, 2024  – Hari ini, memperkenalkan era baru runcit dalam talian dengan penyelesaian Satu kepada Satu Hidup Beli-belahnya. Dikuasakan oleh teknologi co-browsing generasi seterusnya yang unik dan berlesen buywith, penyelesaian Satu kepada Satu menghubungkan anda dengan pakar jenama bersemangat dalam masa satu klik sahaja, untuk pengalaman membeli-belah yang diselaraskan – seperti jika anda pergi ke kedai fizikal. Terokai permata tersembunyi, dapatkan nasihat serta merta mengenai produk, dan bina hubungan bermakna dengan jenama yang anda cintai – semuanya dari kenyamanan rumah anda sendiri.

Pendekatan revolusioner buywith menggabungkan kemudahan membeli-belah dalam talian dengan perhatian intim yang mengingatkan kepada pengalaman dalam kedai. Lupakan siaran langsung yang ramai dan pilih rawatan VIP dengan akses serta merta kepada wakil jenama khas. Satu kepada Satu Hidup Beli-belah buywith menghubungkan pengguna secara langsung dengan duta jenama manusia sebenar/pembeli peribadi yang ditugaskan yang menawarkan panduan berselaras, cadangan produk masa nyata, dan bantuan berdasarkan keperluan pelanggan individu.

Menurut kaji selidik terkini, keinginan yang menakjubkan untuk sentuhan peribadi yang lebih dalam pengalaman membeli-belah digital mereka. buywith menangani permintaan ini secara terus, memperkenalkan semula daya tarikan satu kepada satu membeli-belah dengan interaksi peribadi yang bersesuaian dengan pengguna pada tahap yang lebih dalam sementara menghidupkan semula sihir membeli-belah secara peribadi.

Ciri-ciri Baru:

  • Sambungan satu klik serta merta: Pelanggan boleh memulakan sesi video langsung dengan wakil yang ditugaskan serta merta untuk perundingan mudah, masa nyata, atau tempah sesi untuk kemudian.
  • Sesi membeli-belah yang diselaraskan: Beli-belah secara langsung di laman web pengecer dengan pengaruh atau duta jenama anda sendiri, menyesuaikan sesi dengan bahasa, keutamaan, dan minat produk yang dikehendaki.
  • Kemudahan menambah ke dalam troli dan bayaran: Tambah item secara langsung ke troli anda semasa sesi atau biarkan mereka menunggu anda pada akhir untuk proses bayaran yang mudah dan cepat.
  • Pengalaman lintas peranti yang licin (berlesen): Pakar dan pengguna boleh menyertai sesi langsung dari peranti yang berbeza dan lokasi tanpa menjejaskan pengalaman.

Di hadapan revolusi membeli-belah hidup adalah pengguna Gen Z, dengan 91% menyatakan keinginan kuat untuk sesi Satu kepada Satu Hidup Beli-belah buywith secara sempurna selari dengan permintaan ini, mencipta campuran dinamik penglibatan masyarakat dan panduan membeli-belah – formula kejayaan pasti dalam landskap runcit yang berkembang.

“Membeli-belah bukan hanya tentang produk,” kata Adi Ronen, CEO buywith. “Ia tentang nasihat pakar, inspirasi, pengalaman, dan perasaan masyarakat. Dengan pakar jenama membimbing pelanggan melalui sesi membeli-belah video langsung peribadi satu kepada satu, kami tidak hanya membantu memotong kekeliruan produk, kami menghidupkan semula keseronokan membeli-belah dengan memberi anda pembeli anda di sisi anda, satu sesi yang menarik setiap masa.”

Terutamanya berkesan dalam mewah, kecantikan, rumah, kanak-kanak, dan elektronik pengguna, membeli-belah peribadi telah menunjukkan peningkatan ketara 30% dan peningkatan purata 20% dalam nilai pesanan. Platform Satu kepada Satu Hidup Beli-belah buywith memberdayakan jenama untuk menyampaikan cadangan produk pakar, menjalankan demo langsung, dan menawarkan nasihat berselaras, mengukuhkan pengalaman membeli-belah peribadi dan meningkatkan perkhidmatan pelanggan ke tahap tanpa sebelumnya.

“Kami sedang merakyatkan membeli-belah peribadi,” Ronen terus. “Dengan buywith, sesiapa sahaja boleh mendapatkan nasihat pakar dan membina hubungan bermakna dengan jenama yang dicintai. Ia bukan hanya masa depan membeli-belah; ia cara membeli-belah seharusnya sentiasa.”

Dengan penyelesaian Satu kepada Banyaknya dipercayai oleh pemimpin industri seperti , , Dyson, dan , buywith sudah menjadi nama terkemuka dalam ruang Membeli-belah Hidup dan Perdagangan Video. Mengambil kesempatan momentum ini, buywith kini mengembangkan tawarannya, bekerjasama dengan rakan yang sedia ada dan baru, untuk menyelaraskan mereka ke masa depan runcit dengan licin.

Apabila kita melihat ke masa depan, buywith bukan sahaja memperkenalkan penyelesaian baru – ia memimpin masa depan runcit. Dengan menyatukan teknologi maju dengan keperluan abadi untuk sambungan manusia, buywith menonjol sebagai pemimpin dalam revolusi e-dagang. Asas yang diletakkan oleh KI pada tahun sebelumnya menetapkan pentas untuk penyelesaian yang mengikat KI dengan interaksi manusia yang tulus, menjanjikan pengalaman membeli-belah tanpa sebelumnya untuk pengguna dan perubahan transformasi untuk industri keseluruhannya.

Untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana buywith meletakkan “manusia” semula dalam e-dagang, sila lawati

Hubungan Media

buywith

Sumber :buywith

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.