Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Dapatkan sehingga 15% Potongan pada Pemasaran Video Anda dengan Laman Promosi Video Ini

New Year Sale Upto 15 Off

(SeaPRwire) –   Ambillah manfaat daripada Laman Promosi Video ini, mereka menawarkan 15% diskaun dalam Jualan Tahun Baru mereka, bermula dari 17 Januari dan akan berterusan sehingga 31 Januari.

Aurora, Illinois Jan 18, 2024  – Buat video anda menjadi popular dengan perkhidmatan VideoIpsum. Mereka adalah antara syarikat yang paling unik dalam bidang pemasaran video. Karya mereka akan menawarkan banyak pendedahan untuk video anda. Dengan perkhidmatan mereka, anda boleh mendapatkan sehingga 12M pelanggan berminat dan mereka telah bekerja sihir ini pada lebih daripada 18K saluran di YouTube. Mereka juga mampu menawarkan lebih daripada 200K tontonan pada video anda dan kira-kira 50K suka pada keluaran tersebut. Mereka adalah salah satu saluran pemasaran YouTube yang paling berkesan dan organik yang telah memaparkan karya teratur mereka pada pelbagai saluran dan artis terkenal di YouTube. Mereka menawarkan Jualan Tahun Baru khas untuk setiap artis YouTube yang mencari sukar untuk mencapai audiens sasaran. Dari 17 Januari hingga 31 Januari, 2024, mereka menawarkan diskaun sehingga 15% untuk semua pembuat video YouTube. Pada Januari ini dapatkan peluang untuk merayakan perjalanan YouTube anda dan memperoleh populariti yang lebih.

YouTube adalah platform yang menakutkan dan anda perlu pastikan bahawa perjalanan anda mencapai audiens sasaran. Untuk mencapai audiens sasaran ini anda perlu pergi ke yang boleh dipercayai yang mampu menawarkan pendedahan untuk video anda. Mereka boleh memberikan pendedahan tanpa had dengan 4 langkah mudah. Dalam langkah 1 anda perlu memilih URL video anda bersama-sama dengan itu anda juga perlu menyatakan audiens sasaran anda. Dalam langkah 2 mereka akan memulakan kerja promosi berkesan untuk memberikan video anda pendedahan yang lebih baik. Sebagai langkah 3 mereka, mereka akan menawarkan tontonan organik pada video anda untuk memperoleh daya tarikan anda di YouTube. Akhir sekali, dalam 4 dan terakhir langkah, mereka akan berkongsi Analisis Masa Sebenar supaya anda dapat memahami proses menyeluruh memperoleh lebih ramai pelanggan dan audiens.

Untuk memulakan, pergi dahulu ke laman web mereka dan dalam bahagian pertama laman web mereka, anda akan mendapati kotak di mana anda boleh memulakan promosi video. Pertama, tulis alamat emel anda dan kemudian kongsi pautan ke video anda. Dan klik butang ‘Start Campaign’ berwarna kuning. Pada halaman seterusnya, anda akan mendapati kotak lain di mana anda boleh menyatakan bajet anda dan mereka akan menunjukkan tontonan anggaran yang boleh ditawarkan untuk bajet tertentu itu. Jumlah minimum yang perlu dibayar adalah $30 dan untuk itu, mereka akan menghantar 3000 tontonan di seluruh dunia. Jika anda pergi untuk negara sasaran, bilangan tontonan akan berbeza berdasarkan negara yang anda pilih untuk mempromosikan video anda. Selain pautan video dan alamat emel anda, anda juga boleh berkongsi pautan laman web anda dengan mereka juga. Kemudian anda perlu menyatakan topik video anda dan sama ada anda pergi untuk pelan berulang atau tidak. Akhir sekali, untuk membuat bayaran anda akan mempunyai dua pilihan, iaitu pilihan bayaran PayPal dan Stripe (kad kredit atau debit).

VideoIpsum telah beroperasi sebagai syarikat pemasaran video yang sah dan sangat berkesan untuk tempoh yang lama, dengan perkhidmatan mereka anda boleh memperoleh banyak pendedahan untuk video anda dan mendapatkan lebih perhatian untuk keluaran anda. Mereka sudah membantu pelbagai artis YouTube terkenal untuk memperoleh kedudukan mereka di platform penstriman video ini, anda boleh menjadi seterusnya. Untuk maklumat lanjut anda boleh melawat laman web mereka di .

Media Contact

Video Ipsum

1603 Capitol Ave., Suite 310 A366, Cheyenne Wyoming 82001

Sumber :VideoIpsum

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.