Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Dapatkan Diskaun 15% untuk Perkhidmatan Majalah Digital PR melalui Tawaran Khas Issuewire

Press Release Distribution Services

(SeaPRwire) –   Agensi PR terkemuka Issuewire memperkenalkan ciri khas Digital PR Magazine baru, di mana pengguna boleh mendapatkan diskaun 15% mulai 21 Februari hingga 29 Februari.

Bandar Raya New York, New York 21 Feb 2024  – Rayakan bulan ini dengan populariti yang lebih tinggi untuk perniagaan anda kerana IssueWire telah datang dengan Tawaran Istimewa. Syarikat ini menawarkan diskaun besar sebanyak 15% untuk perkhidmatan majalah digital yang dibawa bersama pengedaran rilis akhbar dan pakej promosi lain. Tawaran istimewa ini adalah tawaran penghujung bulan yang bermula pada 21 Februari dan akan kekal aktif sehingga 29 Februari. Semasa tempoh ini, pengguna boleh menikmati perkhidmatan majalah digital seperti Perbualan Pelanggan atau Kisah Pelanggan yang membantu menjadi sebahagian daripada majalah perniagaan global yang popular. Yang mereka perlukan adalah menggunakan kod kupon FEBMAG15 ketika membuat pembelian dan mereka hanya perlu membayar harga 15% yang lebih rendah untuk pakej tersebut. Syarikat ini menjemput semua jenis pemilik perniagaan dan individu untuk menjadi sebahagian daripada perjalanan dan memanfaatkan peluang menarik ini untuk memperoleh liputan global.

Majalah dalam talian ini diterbitkan setiap bulan dengan segenap kandungan baru seraya menyoroti banyak industri. Ia dibaca oleh ramai kerana kandungannya yang eksklusif dan terkini yang membantu memperoleh wawasan yang lebih mendalam ke dalam pasaran niş. Terdiri daripada temu bual, kisah kejayaan, cerita utama perniagaan global serta cerita ciri merentasi industri; majalah PR ini oleh IssueWire adalah hab global. Syarikat ini terkenal di pasaran untuk perkhidmatan penulisan dan pengedaran rilis akhbar yang sangat berkesan yang telah memberdayakan ribuan pelanggan. Dibina dengan pakar dan pakar hubungan awam, agensi ini dinamik dan boleh membantu meningkatkan semua jenis perniagaan tanpa mengira industri.

Tawaran Istimewa terbaru yang diberikan oleh hanya akan kekal untuk tempoh pendek dari 21 Februari hingga 29 Februari. Menawarkan diskaun besar sebanyak 15%, agensi ini bersedia untuk meningkatkan jualan paparan untuk pelbagai syarikat di seluruh dunia, sama ada startup, perusahaan kecil atau organisasi besar. Cukup gunakan kod kupon FEBMAG15 dan manfaatkan sepenuhnya diskaun istimewa ini. Cepat, sebelum terlambat.

Mengenai Syarikat

IssueWire ialah agensi PR terkemuka yang terkenal di seluruh dunia untuk perkhidmatan penulisan dan pengedaran rilis akhbar yang sangat berkesan. Pakej ini dilengkapi dengan segenap ciri tetapi jatuh di bawah sistem harga yang berpatutan. Terdapat juga majalah perniagaan digital yang diterbitkan setiap bulan oleh syarikat ini.

Dapatkan edisi terkini majalah di sini:

Hubungan Media

Issuewire

Sumber :IssueWire

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.