Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

cfm Distributors, Inc. menjadi peneraju industri HVAC/R di peringkat kebangsaan mahupun setempat selama 55 tahun

cfm eoc CEO Black

(SeaPRwire) –   Memperingati 55 Tahun Kecemerlangan: cfm Distributors, Inc. rahsia terbaik Kansas City

Kansas City, Missouri Feb 8, 2024  – cfm Distributors, Inc., pengedar grosir HVAC/R yang disahkan sebagai milik pekerja, bangga mengumumkan bahawa ia telah diiktiraf sebagai Superstar Perniagaan Kecil oleh Dewan Perdagangan Bandar Raya Kansas City yang Lebih Besar. Pengiktirafan berprestij ini menekankan komitmen syarikat yang tidak berbelah bagi terhadap integriti, kerja berpasukan, ketelusan, komunikasi yang disengaja, peningkatan berterusan, inovasi, dan memberi balik kepada masyarakat.

Selama lebih 55 tahun, cfm Distributors, Inc. telah menetapkan piawaian kecemerlangan dalam industri HVAC/R, dan penghormatan ini berfungsi sebagai kesaksian kepada komitmen syarikat untuk tidak hanya menyediakan produk dan perkhidmatan kelas teratas tetapi juga memegang piawaian etika dan sosial tertinggi. Dengan pasukan kepimpinan juga memegang jawatan kepimpinan dalam organisasi industri yang paling berprestij secara kebangsaan, cfm Distributors, Inc. sentiasa berada di garis hadapan kemajuan dan peningkatan berterusan dalam industri HVAC/R bekerja tanpa halangan dengan Rakan Pembuat, Rakan Pembekal, pelanggan, dan entiti Kerajaan untuk membantu mencipta masa depan yang paling cerah untuk semua.

“Kami sangat terhormat menerima pengiktirafan ini dari Dewan Perdagangan Bandar Raya Kansas City yang Lebih Besar. Di cfm Distributors, Inc., kami sentiasa percaya bahawa kejayaan tidak hanya diukur melalui pencapaian perniagaan kami, tetapi juga kesan positif yang kami buat dalam masyarakat yang kami layani. Kami sentiasa berusaha untuk membuat cfm tempat terbaik untuk menjadi Pemilik Pekerja dan pengiktirafan ini mengesahkan komitmen kami terhadap nilai-nilai inti kami dan memberi motivasi kepada kami untuk terus mengejar kecemerlangan dalam semua aspek perniagaan kami,” kata Lauren Roberts, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif di cfm Distributors, Inc.

cfm HQ West Bottoms

Media Contact

cfm Distributors, Inc.

816-573-0035

1104 Union Ave

Sumber :cfm Distributors, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.