Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Cantrell Astbury Kranz P.A.: Fokus kepada Pekerjaan dan Perniagaan Litigasi di Atlanta, Georgia

employment attorneys in Atlanta

(SeaPRwire) –  

Atlanta, Georgia Jan 23, 2024  – Cantrell Astbury Kranz, P.A., sebuah firma undang-undang berpusat di Atlanta, memberi tumpuan kepada penyediaan perwakilan undang-undang dalam pertikaian pekerjaan dan perniagaan.

Firma bertujuan untuk menangani keperluan undang-undang yang kompleks bagi individu dan perniagaan dalam persekitaran undang-undang semasa dengan menawarkan penyelesaian undang-undang yang diselaraskan.

Perkhidmatan Undang-Undang Yang Menyasarkan Pelanggan Pelbagai

Cantrell Astbury Kranz, P.A. mengendalikan kes-kes di , melayani pelbagai pelanggan termasuk eksekutif, profesional, pengusaha, dan individu dalam kedudukan berprofil tinggi. Setiap kes dihadapi dengan strategi yang diselaraskan kepada keperluan undang-undang khusus pelanggan.

Pasukan Peguam Berpengalaman

Peguam firma membawa kepakaran yang kaya, disokong latar belakang pendidikan dari pelbagai sekolah undang-undang. Pengalaman kolektif mereka meliputi lebih satu dasawarsa dalam bidang undang-undang pekerjaan dan pertikaian perniagaan.

Perwakilan Undang-Undang Berfokus Kepada Pelanggan

Cantrell Astbury Kranz memberi tumpuan kepada pendekatan berfokus pelanggan dalam amalan undang-undang mereka. Perkhidmatan firma dalam pertikaian pekerjaan dan perniagaan merangkumi isu-isu seperti pertikaian gaji, diskriminasi, gangguan, pemberhentian tidak adil, perjanjian tidak bersaing, rundingan kontrak, dan lain-lain.

Menawarkan Perundingan Permulaan Tanpa Kos

Untuk memudahkan akses kepada nasihat undang-undang, Cantrell Astbury Kranz menawarkan perundingan permulaan percuma bagi mereka yang mencari bantuan undang-undang dalam pertikaian pekerjaan dan perniagaan.

Maklumat Hubungan

Untuk maklumat lanjut atau untuk mengatur perundingan percuma, hubungi Cantrell Astbury Kranz di (877) 858-6868 atau melalui e-mel di .

Atlanta Business Lawyers

Media Hubungan

Cantrell Astbury Kranz Business & Employment Lawyers

(404) 474-7924

3379 Peachtree Rd NE #555, Atlanta, GA 30326

Sumber :Cantrell Astbury Kranz Business & Employment Lawyers

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.