Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Bauhaus 2 Your House Mempamerkan Pengalaman Perabotan Klasik Moden Sejak 2002

Bauhaus 2 Your House

(SeaPRwire) –   Di Bauhaus 2 Your House, kami percaya reka bentuk yang luar biasa haruslah boleh diakses oleh semua. Itulah sebabnya kami menyusun koleksi yang mencerminkan semangat kami terhadap kualiti, inovasi dan keanggunan yang abadi,” kata CEO

Hayward, California Mar 26, 2024  – Bauhaus 2 Your House, destinasi dalam talian yang paling digemari untuk perabot klasik moden, meraikan komitmen berterusan mereka untuk memberikan akses yang tiada tandingannya kepada pelanggan untuk reka bentuk ikonik dan kualiti yang luar biasa. Sejak 2002, telah merevolusikan industri perabot dengan membawa harga to-the-trade dan pelbagai jenis karya abadi untuk pelanggan yang cerdas di seluruh dunia.

Dengan minat yang mendalam untuk kehebatan reka bentuk dan dedikasi menawarkan yang terbaik dalam perabot moden, klasik dan kontemporari, Bauhaus 2 Your House telah menjadi sinonim dengan kemewahan, kecanggihan dan kesenian yang tiada tandingan.

Koleksi ini terus berkembang daripada yang terkenal klasik oleh Le Corbusier, Eero Saarinen dan Mies Van der Rohe untuk karya agung kontemporari Itali, menawarkan pelanggan pilihan yang banyak untuk menghias ruang tamu mereka dengan keanggunan yang abadi.

komitmen tanpa kompromi untuk kualiti telah mendapat perhatian daripada penerbitan berprestij seperti Elle Décor, The New York Times Style Magazine dan House Beautiful, antara lain. 

Kehadiran jenama tidak terhad kepada pujian editorial; perabotnya menghiasi lokasi berprestij di seluruh dunia, termasuk hotel Manhattan dan Beverly Hills, menara mewah di Chicago dan Miami, pejabat Paris dan ruang tamu bergaya dari Palo Alto hingga Indianapolis.

“Di Bauhaus 2 Your House, kami percaya reka bentuk yang luar biasa haruslah boleh diakses oleh semua. Itulah sebabnya kami menyusun koleksi yang mencerminkan semangat kami terhadap kualiti, inovasi dan keanggunan yang abadi,” kata CEO. “Pelanggan kami percaya kami untuk memberikan bukan hanya perabot tetapi pengalaman yang melampaui jangkaan. Sama ada penghasilan semula klasik atau karya agung kontemporari, setiap karya dihasilkan dengan perhatian yang teliti terhadap perincian dan komitmen terhadap keaslian.”

Salah satu faktor tersendiri adalah dedikasi untuk keaslian dan kepuasan pelanggan. Syarikat ini bekerjasama secara eksklusif dengan kilang yang menegakkan piawaian kesenian tertinggi, memastikan setiap karya kekal benar kepada reka bentuk asal dalam kualiti, bahan dan kadar. Lebih-lebih lagi, Bauhaus 2 Your House bangga dengan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa, dengan wakil-wakil yang berpengetahuan yang membimbing pelanggan melalui setiap langkah proses pembelian, dari pemilihan hingga penghantaran.

“Sebagai syarikat yang berpangkalan di California, kami memahami pentingnya kepercayaan dan ketelusan dalam urus niaga dalam talian. Itulah sebabnya kami berusaha untuk membina hubungan yang berkekalan dengan pelanggan kami, menawarkan mereka ketenangan fikiran dan keyakinan dalam pembelian mereka,” tambah MD.

Dalam industri yang dibanjiri dengan tiruan dan replika yang dihasilkan secara besar-besaran, Bauhaus 2 Your House berdiri sebagai suar keaslian, menawarkan pelanggan koleksi perabot yang dipilih yang melampaui trend dan kegilaan. Dengan komitmen yang teguh untuk kualiti, kecemerlangan reka bentuk dan kepuasan pelanggan, Bauhaus 2 Your House terus mengubah pengalaman perabot klasik moden.

Hubungan Media

Bauhaus 2 Your House

1-888-272-5331

23587 Foley St, Hayward, CA 94545

Sumber :Bauhaus 2 Your House

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.