Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Bagaimana Eminent Tactiles sedang Mendorong Perubahan Global dalam Piawaian Ketercapaian

tactile warning studs

(SeaPRwire) –  

Rajkot, Gujarat Mei 6, 2024  – Eminent Overseas, penggerak di sebalik Eminent Tactiles, sedang membuat kesan besar secara global dengan penyelesaian kebolehgunaan uniknya. Produk-produk inovatif ini mengubah cara orang dengan keperluan pelbagai mengemudi ruang awam.

Penyelesaian kebolehgunaan khas Eminent Tactiles direka untuk membantu individu buta, warga emas, dan orang kurang upaya bergerak dengan selamat dan bebas. Dari bandar sibuk hingga kawasan perumahan yang senyap, penyelesaian ini berpadu dengan licin ke dalam persekitaran yang berbeza, memastikan semua orang dapat bergerak dengan mudah.

“Matlamat kami di Eminent Overseas adalah mudah: untuk mencipta ruang inklusif di mana semua orang merasa disambut,” kata Hardik Jethva, Pengurus Pengeluaran di Eminent Overseas. “Kami percaya kebolehgunaan adalah hak asasi, bukan sekadar peraturan. Itulah sebabnya kami bekerja keras untuk membuat perbezaan positif di seluruh dunia.”

Eminent Tactiles tidak hanya mengubah jalan dan trotoar–ia mengubah hidup. Masyarakat di seluruh dunia, dari Australia, Asia, Eropah dan di mana-mana di antara mereka, menerima penyelesaian ini untuk membuat kawasan mereka lebih inklusif. Dengan memenuhi piawaian negara yang berbeza dan menggunakan teknologi terkini, Eminent Overseas memastikan produknya bekerja untuk semua orang, tidak kira di mana mereka berada.

Selain mencipta produk yang hebat, Eminent Overseas juga bekerjasama dengan kerajaan tempatan, kumpulan penyokong, dan yang lain untuk menyebarkan berita tentang kebolehgunaan. Melalui pendidikan dan penglibatan masyarakat, mereka membantu orang lain memahami pentingnya reka bentuk inklusif dan bagaimana untuk melaksanakannya.

Ketika Eminent Tactiles terus berkembang, ia bukan sahaja tentang meluaskan perniagaan–ia tentang meluaskan peluang untuk semua orang. Dengan inovasi, empati, dan kerjasama, Eminent Overseas sedang membuat dunia menjadi tempat yang lebih baik, langkah demi langkah.

Untuk maklumat lanjut tentang Eminent Overseas dan julat indikator taktil berkualiti tinggi, lawati atau hubungi .

tactile studsBlack and White Simple Fashion Apparel Amazon Product Image

Media Contact

Eminent Tactiles

9998199968

920, RK Prime, 150 Feet Ring Rd, Nana Mova Circle, Rajkot, Gujarat 360004.

Sumber :Eminent Tactiles

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.