Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

London Yatch Hire Membawa Penawaran Terbaik Untuk Lawatan Pandangan Melalui Sungai Thames

(SeaPRwire) –   London, United Kingdom 6 Mei 2024 – London Yacht Hire adalah perintis syarikat penyewaan kapal layar dan kruis peribadi, berpangkalan di London. Kredibiliti dan kualiti perkhidmatan syarikat sejak penubuhannya telah memperoleh pelanggan di seluruh dunia yang mempercayai dan bersedia untuk mengesyorkan perniagaan kepada rakan, keluarga dan orang lain yang mencari pengalaman berlayar yang licin di Sungai Thames atau .

Menurut data, London mengalami rekod tertinggi pelancong dan pengunjung pada musim panas dari seluruh dunia dan bahagian yang menakjubkan mencari lawatan panduan di air. Perniagaan lain juga menyaksikan peningkatan yang jelas dalam permintaan di seluruh negara, terutamanya di London. Apabila musim panas semakin dekat, peningkatan tempahan untuk pajakan kapal layar untuk lawatan panduan sepanjang Sungai Thames terkenal London boleh dilihat dengan mudah; kegilaan dan kesibukan membawa peluang yang sama untuk perniagaan lain juga.

Dengan pelancong dan penduduk tempatan yang mencari pengalaman yang unik dan tidak terlupa, London Yacht Hire melaporkan peningkatan yang signifikan dalam tempahan untuk lawatan panduan di atas kapal layar mewah mereka. Dengan pilihan daripada kruis matahari terbenam peribadi hingga lawatan panduan yang disediakan dengan panduan, menyewa kapal layar telah menjadi cara terbaik untuk mengalami keagungan dan kecantikan London dari laut.

London menyediakan pelbagai pandangan dan aktiviti yang paling baik dilihat dari dek kapal layar peribadi. Ini termasuk langitnya yang menakjubkan, bangunan ikonik, dan tepi air yang bersemangat. Garis air mudah untuk dikendalikan dan titik pandang yang paling ditonton dalam lawatan ini adalah:

Rumah Parlimen
Mata London
Tate Moden
Menara London
Canary Wharf

Menyewa pajakan kapal layar menawarkan pemandangan tanpa tandingan dan pengalaman mewah seumur hidup yang melibatkan deria, sama ada anda berlayar melepasi kampung tepi sungai yang cantik dan taman hijau seperti Taman Botani Diraja, Taman Battersea atau Taman Greenwich atau menikmati tapak sejarah seperti Big Ben, Globe Shakespeare, Katedral St Paul, The Shard, dan lain-lain.

Pajakan kapal layar layar telah menjadi pilihan popular untuk lawatan pandangan musim panas kerana pengunjung mencari cara baru untuk menikmati pemandangan kota yang menakjubkan dan warisan budaya yang kaya.

Membuat tempahan pajakan kapal layar untuk lawatan panduan di London tidak hanya menyediakan pemandangan menakjubkan dan pengalaman yang mengubah hidup tetapi juga menyediakan perkhidmatan mewah, disesuaikan yang melebihi jangkaan bahkan pelancong paling pemilih.

Ahli krew berpengalaman yang komited untuk memastikan setiap tetamu mempunyai perjalanan tanpa cela dan tidak terlupa di Sungai Thames. London Yacht Hire juga menawarkan ketua tukang masak bintang tiga Michelin di atas kapal supaya tetamu boleh menikmati hidangan yang lezat pada bila-bila masa mereka mahu. Syarikat ini juga menyediakan panduan peribadi mengikut perundingan dan pakej boleh disesuaikan mengikut permintaan tetamu. Makanan bufet dan minuman beralkohol selain minuman lain termasuk dalam pakej makan standard untuk memuaskan semua jenis orang, walaupun sebarang permintaan tambahan untuk penyesuaian khas sentiasa digalakkan oleh syarikat.

Setiap unsur lawatan panduan, dari jamuan makan halus dan minuman yang disediakan dengan mahir hingga perkhidmatan butler yang prihatin dan ulasan yang membuka minda dari panduan berpengalaman, dipilih dengan teliti untuk menyediakan pelawat dengan pengalaman yang hebat.

Di jantung London, London Yacht Hire adalah pembekal utama pajakan kapal layar mewah. London Yacht Hire mengkhususkan diri dalam mereka pengalaman unik untuk ekspedisi pandangan, perjumpaan perniagaan, kruis Sungai Thames, perkahwinan, dan acara istimewa. Syarikat mempunyai armada kapal layar dan kruis yang dijaga dengan baik dan pasukan yang berpengetahuan. Syarikat menjanjikan untuk menyediakan latar belakang sempurna untuk pengalaman hebat di air, sama ada anda melakukan lawatan tapak terkenal sepanjang Sungai Thames atau berlayar ke lokasi terpencil sepanjang pantai.

Sumber : London Yacht Hire

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.