Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Anointed University – Anusity Worldwide: Meningkatkan Platform Pendidikan Spiritual Intelektual Tinggi

Anointed University Graduation Ceremony

(SeaPRwire) –   Pendidikan Transformasi untuk Pertumbuhan Rohani dan Intelektual

Johannesburg, Gauteng Apr 30, 2024  –  – Anointed University – Anusity Worldwide menjemput individu untuk memulakan perjalanan pendidikan transformasi yang meningkatkan mereka dari “tiada siapa” kepada pencapaian besar dalam takdir.” Institusi ini menyediakan peluang unik bagi wanita untuk menerima latihan profesional melalui Kolej Wanita Anusity, Fakulti Kementerian Wanita Universiti Anointed.

Ditubuhkan pada 5 Januari 1998 oleh Prof. George & Prof. Kate Aladeoba, Anointed University – Anusity Worldwide telah komited kepada kecemerlangan rohani intelektual tinggi selama lebih 26 tahun. Dengan visi untuk mempunyai kehadiran kelihatan di 28 negara, institusi ini memberi tumpuan secara eksklusif kepada pendidikan intelektual rohani tinggi, dipandu oleh moto “Kemanusiaan Berdaya oleh Ketuhanan.”

Tajuk Utama:

  • Galeri Anugerah Doktor Kehormat: Anointed University khusus dalam menghormati individu-individu terkemuka dengan anugerah doktor kehormat, memberi tumpuan kepada watak dan integriti.

  • Penawaran Akademik: Anointed University menawarkan pelbagai program akademik yang menyeluruh, termasuk program sijil profesional, diploma, diploma eksekutif, ijazah sarjana muda, sarjana dan doktor falsafah. Institusi juga menyediakan peluang Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu (RPL) dalam pelbagai bidang minat.

Anointed University bangga diiktiraf sebagai universiti terbaik yang ditubuhkan di bawah pengaruh Roh Kudus. Institusi memegang akreditasi penuh daripada dan Majlis Latihan dan Pembangunan Amerika Syarikat.

Untuk maklumat lanjut mengenai program akademik dan penawaran Anointed University, sila lawati laman web rasmi di . Untuk pertanyaan, individu yang berminat boleh menghubungi melalui emel di atau . Sebagai alternatif, hubungan boleh dibuat melalui telefon di +27735960500, +27737472009, +27114045108, atau +447404612368.

Pejabat kampus utama Anointed University terletak di:
83/85 George Street
Rosettenville
Johannesburg 2190
Gauteng
Afrika Selatan

Mulakan perjalanan pertumbuhan rohani dan intelektual dengan Anointed University – Anusity Worldwide, di mana kecemerlangan bertemu takdir.

Anointed University Graduation CeremonyAnointed University Graduation CeremonyAU4

Media Contact

Anointed University

Sumber :Anointed University

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.