Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Amy dan Shawn Summers, Naib Presiden Kanan TM3 United telah melepasi lebih daripada ENAM ANGKA dalam pendapatan, sasaran 1Juta

Amy and Shawn

(SeaPRwire) –   Perniagaan perundingan Summers terus membina asasnya berdasarkan Kepentingan Pertama, Orang Lain Kedua dan Saya Ketiga!

Lehi, Utah 8 Januari 2024  – TM3 United, Syarikat Inovatif Kesihatan, Kesejahteraan dan Gaya Hidup, mengumumkan bahawa Perunding Perniagaan Amy dan Shawn Summers terus memimpin dan menetapkan batu loncatan baru bagi orang lain untuk mengikuti! Salah satu batu loncatan baru mereka termasuk melampaui enam angka dalam pendapatan dalam tahun pertama mereka dengan Syarikat!

“Summers adalah definisi sebenar kepimpinan” kata Verna Brunner, Pengarah Eksekutif. “Amy dan Shawn dianggap dua pemimpin terbaik dalam industri keseluruhan dan dijadikan contoh oleh ribuan orang yang hidup mereka telah memberi kesan.” Kata Daren Hogge, Pengerusi. “Mencapai pangkat Naib Presiden Kanan meletakkan Summers dalam syarikat dengan beberapa pencapaian tertinggi dalam industri keseluruhan. Pencapaian berterusan mereka berbicara mengenai momentum yang kini dialami oleh Pasukan mereka di TM3 United”, terus Hogge.

Amy dan Shawn Summers tinggal di Hays, Kansas. Mereka mempunyai empat anak yang hebat. Shawn adalah Polis Negeri Kansas (Wira kepada kami semua). Amy adalah pemberi motivasi berjaya dan mengendalikan syarikat latihan online sendiri yang berjaya.

Mereka telah membina perniagaan perundingan TM3 United selama setahun. Produk kegemaran Amy adalah Transform, yang beliau nyatakan secara awam, “Produk ini menyelamatkanku”. Produk kegemaran Shawn adalah Salap Penenang, yang masuk akal kerana kerja keras Trooper Summers setiap hari untuk menjaga keselamatan kami.

Kutipan kegemaran kami daripada Amy adalah “Kerjasama membuat impian menjadi kenyataan. Sokongan yang saya

terima daripada Pasukan saya dan Syarikat terus menjadi luar biasa”. Bukan sahaja kami memberi kesan kepada kehidupan kami dalam setiap bidang utama, tetapi kami menukar kehidupan orang lain apabila kami membantu mereka menemui Tujuan individu mereka,” kata Amy. “DI SINI KITA BERKEMBANG DALAM 24” tambah Amy, dengan senyuman yang menular. “Jangan tunggu sertai dan teliti sendiri mengapa TM3 United adalah mengubah hidup” kata Shawn. Jangan Percaya Kami, Uji Kami adalah motto TM3 United. “Kami mahu diuji setiap hari” kata Colby Greene, KFO.

“Dalam masa singkat Syarikat telah beroperasi, Summers telah membina asas kukuh yang telah melonjakkan Perniagaan Perundingan TM3 United mereka. Mereka adalah contoh sebenar komitmen, ketekunan dan kepimpinan melalui contoh. Summers telah menetapkan matlamat mereka pada pencapaian lebih daripada satu juta dalam pendapatan dalam tahun-tahun akan datang. Mereka mengekalkan Kepentingan Pertama, Orang Lain Kedua dan Saya Ketiga dalam setiap tindakan yang mereka lakukan, dan falsafah ini akan membawa mereka sejauh yang mereka inginkan. Saya mengucapkan tahniah kepada mereka atas pencapaian batu loncatan ini, tetapi lebih penting lagi, saya mengucapkan tahniah kepada mereka atas pertumbuhan seluruh pasukan mereka. Mereka adalah contoh bahawa kejayaan hanya benar-benar berjaya jika seluruh pasukan mereka berjaya untuk

Peluang Prosperiti TM3 United memberi orang peluang untuk pendapatan mingguan berulang. Selain itu, peluang Prosperiti Perniagaan TM3 United memberi peluang kepada Perunding Perniagaan TM3 United** untuk memperoleh bonus dan anugerah yang boleh digunakan untuk menampung perbelanjaan perniagaan.

Mengenai TM3 United

TM3 United, syarikat pertama “Atas Undangan Sahaja**” adalah pemimpin inovatif dalam produk kesihatan dan kesejahteraan serta pembangunan peribadi. Mereka percaya dalam membantu orang menemui dan hidup Tujuan mereka apabila kita mengekalkan Kepentingan Pertama, Orang Lain Kedua dan Saya Ketiga dalam semua tindakan kita, dengan menyedari betul bahawa kita mesti melabur dalam diri kita sendiri untuk menjadi asas di mana kita boleh menjadi lebih kuat untuk membantu orang lain dan mengekalkan iman kita. Syarikat hanya menawarkan “Produk Hasil Pertama”. Untuk maklumat lanjut mengenai produk atau peluang perniagaan, lawati

*Pendapatan Perunding Perniagaan yang disebut dalam penerbitan ini tidak semestinya mewakili pendapatan, jika ada, yang boleh atau akan diperoleh oleh perunding perniagaan TM3 United melalui penyertaan mereka dalam Pelan Ganjaran Prosperiti TM3 United. Angka-angka ini tidak boleh dianggap sebagai jaminan atau ramalan pendapatan sebenar atau keuntungan anda. Kejayaan dan pampasan diperoleh adalah hasil usaha jualan berjaya, yang memerlukan kerja keras, ketekunan dan kepimpinan. Kejayaan individu anda akan bergantung sepenuhnya kepada bagaimana anda menggunakan kualiti ini dengan berkesan. Perunding Perniagaan TM3 United, mengharapkan dan menuntut banyak daripada diri mereka dan menyedari ia tidak mudah untuk berjaya menjadi pemilik perniagaan.

** Hak untuk menjadi Perunding Perniagaan TM3 United perlu diperoleh. Apabila mencapai jumlah jualan pelanggan tertentu, Syarikat, di bawah budi bicaranya sendiri dan kawalan, akan menjemput individu untuk menjadi Perunding Perniagaan TM3 United memberi mereka peluang untuk pampasan tunai. TM3 United adalah syarikat industri pertama “atas undangan sahaja”.

Hubungan Media

Info@TM3United.com

Amy and Shawn and their ChildrenAmy and some of her 200 current PoppersTM3 United

Hubungan Media

TM3 United

Sumber :TM3 United

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.