Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

airSlate melantik Equinox Technologies, Dubai, UAE sebagai Pengedar Nilai Tambah Tunggal di rantau MEA dan APAC

Partnership Image

(SeaPRwire) –   airSlate dan Equinox akan memenuhi keperluan industri untuk memberdayakan pelanggan dengan fleksibiliti untuk memanfaatkan utiliti signNow sambil menangani keperluan keselamatan dan pematuhan khusus mereka.

Brookline, Massachusetts Apr 15, 2024  – airSlate, sebuah pemimpin dalam penyelesaian aliran kerja dokumen, mengumumkan bahawa ia telah menggaji Equinox Cyber-Technologies UAE, sebagai Pengedar Nilai Tambah Tunggal untuk mewakili portfolio terkenalnya dalam penyelesaian aliran kerja terjamin dan patuh untuk pasaran MEA/ APAC.

Equinox Cyber Technologies, sebuah syarikat MSSP dan VAD dengan kehadiran di seluruh rantau MEA & APAC, akan menawarkan penyelesaian airSlate yang dipercayai dan terbukti yang datang dengan ciri-ciri yang kukuh termasuk pengintegrasian dengan Aplikasi dan sistem CRM yang digunakan secara global dan meluas.

“Ia merupakan keputusan semula jadi untuk bekerjasama dengan Equinox Cyber Technologies,” kata John Midtbo, Naib Presiden Saluran Global & Perikatan airSlate. “Kepemimpinan terbukti Equinox dan jangkauan global yang luas selari dengan visi airSlate untuk mempermudah proses dokumen dan menyampaikan aliran kerja digital yang lebih baik kepada sektor-sektor pelbagai di rantau MEA dan APAC.”

Equinox, juga dalam Perkhidmatan Pengurusan, menyokong banyak kumpulan BFSI, AEC, Pembuatan, Penerbangan dan Runcit menawarkan sokongan tempatan 8/5, 16/7 dan 24/7. Dengan rancangan pada pengautomasian, Equinox bercadang untuk menambah nilai kepada penawarannya membantu organisasi meningkatkan produktiviti mereka melalui aliran kerja dokumen dan pengintegrasian sambil memajukan perjalanan transformasi digital mereka, melaksanakan amalan terbaik.

Dengan airSlate, pelanggan mendapat yang terbaik dari segala-galanya, termasuk aliran kerja tandatangan elektronik, dan alat pengurusan dokumen ujung ke ujung, mengurangkan kesilapan dan meningkatkan produktiviti pasukan. signNow airSlate menawarkan pandangan kepada pengintegrasian mudah tandatangan elektronik ke dalam aplikasi dan sistem yang digunakan meluas bersama-sama dengan ratusan pilihan pengintegrasian mudah untuk diaturcara – menyampaikan lebih banyak nilai pada titik harga yang kompetitif.

Keperluan untuk meningkatkan kecekapan dan mengurangkan kos sekitar proses berpusat dokumen mereka sedang memaksa perniagaan ke arah penyelesaian transformasi digital ini – dan tandatangan elektronik merupakan sebahagian besar dorongan itu. Dengan lebih banyak dan lebih banyak transaksi berlaku secara dalam talian merangkumi beberapa jabatan, organisasi semakin mencari penyedia teknologi yang dipercayai yang boleh membantu mereka mengambil penyelesaian tandatangan elektronik yang diselaraskan kepada keperluan unik mereka.

“Perkongsian kami dengan airSlate menandakan langkah penting dalam perjalanan kami untuk memberdayakan organisasi dengan alat yang diperlukan untuk maju dalam zaman digital,” kata Jeevan NV, CEO, Equinox Technologies. “Dengan menggabungkan penyelesaian aliran kerja automasi dokumen dan tandatangan elektronik inovatif airSlate dengan kepakaran dan keupayaan serantau kami, kami bersedia untuk menyampaikan nilai yang tidak tertandingi kepada pelanggan dan rakan kongsi kami.”

Pakar Equinox dengan pengetahuan dan pengalaman industri khusus selama 20+ tahun menyampaikan transformasi digital yang selamat dan menawarkan projek keselamatan siber, penyelesaian geospatial kepada SMB, Perusahaan, dan Jabatan Kerajaan.

Melalui perhubungan pelanggan langsung pada sokongan teknikal dan memanfaatkan rangkaian rakan kongsi 70+ berwibawa organisasi IT, Equinox Technologies, dan syarikat sekutunya merancang untuk membantu perniagaan merentasi pelbagai sektor, termasuk Perbankan, Perkhidmatan Kewangan, Kejuruteraan, dan vertikal Kerajaan, akses kepada alat pengautomasian aliran kerja yang kukuh, selamat, dan berharga, selain daripada latihan keselamatan siber dan perkhidmatan MSSP yang menawarkan VAPT, SOCaaS, Forensik Digital dan sebagainya.

Untuk maklumat lanjut mengenai airSlate, lawati . Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Equinox Technologies, lawati .

Tentang airSlate

airSlate ialah syarikat teknologi perisian global yang melayani lebih seratus juta pengguna di seluruh dunia dengan penyelesaian produktiviti perniagaan dan pengautomasiannya. Dengan suite alat intuitif termasuk pdfFiller, Aliran Kerja, dan SignNow, airSlate memberdayakan organisasi untuk mentransformasikan perniagaan digital mereka untuk berjalan lebih cepat dan lebih mudah. airSlate disokong oleh pelabur modal usaha terkemuka dan pelabur korporat termasuk General Catalyst, Morgan Stanley Expansion Capital, HighSage Ventures, UiPath Ventures, dan GSquared.

Tentang Equinox Technologies

Equinox Technologies, syarikat berpangkalan di Timur Tengah, Emiriah Arab Bersatu dengan pasukan pakar dalam pelbagai domain termasuk Kekembar Digital, Penyelesaian Selamat, dan Perkhidmatan Keselamatan Pengurusan memberi tumpuan kepada konsultansi teknologi terkini dan penyampaian perkhidmatan. Dengan Bahagian Kejuruteraan dan IT yang aktif, Equinox menyampaikan projek dalam Geospatial, Keselamatan Siber, Cloud Computing, Kejuruteraan Perisian, dan penyelesaian Keselamatan Maklumat.

Pakar Equinox telah membina reputasi sebagai Pengedar Nilai Tambah yang dipercayai menyokong penyepaduan sistem IT terkemuka dan pelanggan, memanjangkan perkhidmatan pelaksanaan dan sokongan yang termasuk Perkhidmatan Keselamatan Pengurusan (MSSP) merentasi wilayah MEA & APAC dengan pelanggan dari pelbagai vertikal industri.

Hubungan Media

Equinox Cyber Technologies

971564991950

1602, HDS Business Centre, Jumeirah Lake Towers

Sumber :Equinox Cyber Technologies

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.