Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Turkish Fire Flux Esports maju ke suku akhir kejohanan permainan Mobile Legends di Games of the Future

(SeaPRwire) –   Semua perlawanan 1/8 akhir dalam kategori cabaran strategi MOBA Mobile Legends: Bang Bang telah berakhir di Games of the Future di Kazan.

Pasukan Turki Fire Flux Esports tidak memberi peluang kepada BURN X FLASH dari Kemboja dalam pertempuran untuk mendapatkan tempat suku akhir.

Kesemua keputusan 1/8 akhir:

Twisted Minds (Arab Saudi) vs. Burmese Ghouls (Myanmar) – 0-2;

DeusVult (Rusia) vs. Homebois (Malaysia) – 0-2;

BURN x FLASH (Kemboja) vs. Fire Flux Esports (Türkiye) – 0-2;

Royal Cybersport Club (Rusia) vs. Team Flash (Vietnam) – 2-1.

Games of the Future menggabungkan pertandingan dalam domain fizikal dan digital, ‘phygital’ (fizikal + digital), menguji kemahiran atlet dalam dunia sebenar dan maya.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.