Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Andrew Tate dan adiknya ditangkap di Romania atas waran penangkapan UK kerana tuduhan rogol

(SeaPRwire) –   Pengaruh media sosial Andrew Tate dan abangnya ditahan di Romania atas waran penangkapan UK kerana rogol

Pengaruh media sosial Andrew Tate dan abangnya Tristan telah ditahan di Romania atas waran yang dikeluarkan UK berkaitan “serangan seksual”.

Personaliti media sosial Andrew Tate dan abangnya Tristan telah ditahan selama 24 jam pada Isnin atas tuduhan serangan seksual dalam kes UK bermula 2012-2015, menurut pasukan hubungan awamnya.

Tate memperoleh jutaan peminat dengan mempromosikan gaya hidup ultra maskulin. Beliau telah didakwa pada Jun di Romania bersama abangnya dan dua wanita Romania atas tuduhan perdagangan manusia, rogol dan membentuk kumpulan jenayah terancang untuk mengeksploitasi wanita secara seksual. Mereka menafikan tuduhan tersebut. Mahkamah dilaporkan akan membuat keputusan mengenai ekstradisi mereka ke UK.

MAKLUMAT TAMBAHAN AKAN MENYUSUL

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.