Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Yuksekbilgili Dianugerahi Tiga Anugerah Stevie® 2024 untuk Penjualan – Perkhidmatan Pelanggan

stevieaward

(SeaPRwire) –   Yuksekbilgili Training and Consulting menerima anugerah dalam tiga kategori di Anugerah Stevie® Sales dan Perkhidmatan Pelanggan, yang dianggap sebagai Anugerah Akademi dunia perniagaan antarabangsa.

Istanbul, Turki Apr 19, 2024  – Sejak 2016, , salah satu syarikat pengajian dan perundingan terkemuka di Turki, telah menyediakan perkhidmatan dalam bidang pendidikan kepada ratusan organisasi. Syarikat itu dianugerahkan kategori , kategori dan lain-lain gangsa dalam di Anugerah Stevie® untuk Jualan & Perkhidmatan Pelanggan yang dianggap sebagai Anugerah Akademi dunia perniagaan antarabangsa.

Dalam acara di mana lebih daripada 2,300 calon dari 60 kategori di seluruh dunia bersaing, Yüksekbilgili Training and Consultancy mengukuhkan kejayaannya di pentas antarabangsa dengan Anugerah Jualan dan Perkhidmatan Pelanggan Stevie®, yang diakui sebagai anugerah perkhidmatan pelanggan dan jualan teratas di dunia, salah satu anugerah terbesar di dunia perniagaan global. Finalis ditentukan berdasarkan markah purata lebih daripada 200 pakar dalam tujuh jawatankuasa penilaian pakar di seluruh dunia. Catatan dipertimbangkan dalam lebih daripada 60 kategori untuk pencapaian perkhidmatan pelanggan dan pusat panggilan. Anugerah Stevie®, berasal dari perkataan Yunani yang bermaksud “bermahkota”, adalah salah satu anugerah yang paling dicari di dunia. Sejak 2002, Anugerah Emas Stevie telah diberikan kepada organisasi dan individu di lebih daripada 70 negara untuk pencapaian tempat kerja mereka.

Yuksekbilgili Training and Consultancy seperti BSH, Skoda, Penti, Vestel, Arkas, Digiturk, Karaca, Vorwerk…

Media Contact

Yüksekbilgili Eğitim & Danışmanlık Ltd. Şti.

+905528992545

Sumber :Yuksekbilgili Training and Consultancy

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.