Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Yayasan Kejuruteraan Kualiti (QEF) meraikan pelancaran laman web di NYC bersama Sadguru Madhusudhan Sai

(SeaPRwire) –  

Bandar Raya New York, New York Apr 1, 2024  – Yayasan Kejuruteraan Kualiti (Quality Engineering Foundation/QEF) telah merayakan satu tonggak penting dengan pelancaran laman webnya yang berjaya, (www.qef.org). Satu majlis yang dihadiri oleh ramai di The Pierre, A Taj Hotel, Bandar Raya New York, telah menekankan komitmen yayasan untuk meningkatkan amalan kejuruteraan kualiti untuk kecemerlangan dan inovasi.

Majlis yang ramai hadir itu menarik banyak Ketua Pegawai Eksekutif, eksekutif Wall Street, profesor, doktor dan usahawan, menggarisbawahi kesan dan kepentingan misi QEF yang meluas. Malam itu diraikan dengan kehadiran Sadguru Sri Madhusudhan Sai, seorang pemimpin rohani yang penekanan beliau terhadap persatuan, kasih sayang, dan perkhidmatan kepada manusia bersesuaian dengan nilai asas QEF. QEF mengiktiraf Sadguru Madhusudhan Sai atas sumbangannya yang besar dan visi bersama “Satu Dunia, Satu Keluarga”.

“Kami gembira untuk mempunyai laman web kami berkhidmat sebagai pusat utama untuk komuniti kejuruteraan kualiti,” kata Sri Atluri, Pengasas dan Presiden QEF. “Platform ini memberi kuasa kepada kami untuk bekerjasama, mendidik, dan memacu inovasi, memenuhi misi kami untuk membolehkan individu dan organisasi mencapai standard kualiti tertinggi.”

“Persatuan, kasih sayang, dan pengejaran dunia yang lebih baik – inilah ideal yang dikongsi oleh QEF,” kata Sri Madhusudhan Sai. “Saya memberkati Yayasan Kejuruteraan Kualiti dalam usaha mulia untuk memajukan inovasi, kecemerlangan dan masa depan yang lebih cerah untuk semua. Saya menyokong sepenuhnya misi mereka.”

“Fokus QEF yang tidak berbelah bahagi terhadap kecemerlangan dalam kejuruteraan kualiti akan memberi kesan yang luas merentasi pelbagai industri,” kata Santosh Yamsani, Setiausaha, dan disokong oleh perasaan serupa oleh ahli jawatankuasa QEF yang lain Sarath Veta, dan Kedar Phadke.

Soma Rao, yang mengendalikan majlis hari itu dengan indah, melengkapi inisiatif QEF dan berkata, “Komitmen mereka terhadap inovasi dan amalan terbaik adalah penting dan tepat pada masanya.”

QEF akan melancarkan banyak babak di seluruh dunia dalam beberapa bulan akan datang dan menawarkan untuk melatih pekerja peopleshores secara percuma.

Majlis itu merayakan misi QEF untuk memajukan kerjasama, pendidikan dan penyelidikan dalam kejuruteraan kualiti. Kerja QEF berkhidmat sebagai kesaksian kuasa bidang ini dalam memacu kemajuan merentasi pelbagai sektor.

Mengenai Yayasan Kejuruteraan Kualiti (QEF)

Yayasan Kejuruteraan Kualiti (QEF) adalah sebuah pertubuhan bukan untung yang didedikasikan untuk mempromosikan amalan kejuruteraan kualiti untuk inovasi dan kecemerlangan. Yayasan ini memperjuangkan kerjasama, pendidikan, rangkaian profesional dan penyelidikan untuk memajukan pemahaman dan aplikasi prinsip-prinsip kejuruteraan kualiti. Lawati qef.org untuk maklumat lanjut mengenai usaha memberi kesan ini.

Mengenai Sadguru Sri Madhusudhan Sai

Sadguru Sri Madhusudhan Sai adalah seorang pemimpin rohani yang dihormati yang tidak mengenal penat mempromosikan persatuan, kasih sayang, dan perkhidmatan tanpa mengharap balasan di seluruh dunia. Inisiatif beliau memberi tumpuan kepada pendidikan, kesihatan, pengurangan kemiskinan dan kelestarian alam sekitar, semuanya bertujuan untuk mencipta dunia yang lebih serasi dan adil. Pesanannya tentang “Satu Dunia, Satu Keluarga” sangat bersesuaian dengan misi Yayasan Kejuruteraan Kualiti sendiri untuk memajukan bidang yang memberi manfaat kepada seluruh manusia.

Sri Atluri Prof Raghu Sundaram and Nag Deevi

Media Contact

Quality Engineering Foundation

Sumber :Quality Engineering Foundation

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.