Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Viizon Buddy Animation Studio Melancarkan Perkhidmatan Animasi Inovatif di India

Animation studio

(SeaPRwire) –  

New Delhi, Delhi 16 Mei 2024  – Viizon Buddy Animation Studio, sebuah syarikat penerbitan animasi terkemuka berpangkalan di Delhi, dengan bangganya mengumumkan pelancaran rangkaian perkhidmatan animasi yang menyeluruh, khusus dalam animasi 2D, video penjelasan animasi, grafik pergerakan, dan animasi papan putih. Dengan komitmen terhadap kreativiti dan kecemerlangan teknikal, Viizon Buddy bersedia untuk merevolusikan industri animasi di India dan seterusnya.

Penyelesaian Animasi Inovatif

Viizon Buddy Animation Studio menawarkan pelbagai perkhidmatan yang direka untuk memenuhi pelbagai keperluan pelanggannya. Kebolehan studio dalam animasi 2D membawa hidup watak dan cerita dengan visual dinamik, manakala video penjelasan animasi mereka menyederhanakan idea yang kompleks ke dalam naratif yang menarik dan mudah difahami. Perkhidmatan grafik pergerakan menambah dimensi visual yang menakjubkan kepada projek multimedia, dan animasi papan putih memberikan cara yang interaktif untuk menyampaikan maklumat dengan berkesan.

Memimpin Industri

Ditubuhkan dengan visi untuk menjadi pemimpin global dalam animasi, Viizon Buddy Animation Studio memanfaatkan sumber bakat yang kaya di India untuk menghasilkan animasi berkualiti tinggi yang bersesuaian dengan penonton di seluruh dunia. Pasukan artis dan animator berbakat studio menggunakan alat dan teknologi terkini, seperti Adobe Animate dan Toon Boom Harmony, untuk memastikan setiap projek memenuhi piawaian kualiti dan inovasi tertinggi.

Kejayaan Pelanggan dan Pengiktirafan

Viizon Buddy Animation Studio sudah mendapat reputasi kecemerlangan, dengan pelbagai projek berprofil tinggi dan senarai pelanggan yang semakin bertambah. Ulasan menekankan profesionalisme studio, kreativiti, dan keupayaan untuk menyelesaikan projek tepat masa dan dalam bajet. Karya studio telah diiktiraf dengan beberapa anugerah industri, yang seterusnya memperkukuh kedudukannya sebagai pemimpin dalam bidang ini.

Komitmen Kecemerlangan

“Misi kami di Viizon Buddy Animation Studio adalah untuk mencipta cerita visual yang menarik yang dapat menyampaikan idea yang kompleks dengan mudah dan berkesan,” kata Encik Pradeep Gupta, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Viizon Buddy Animation Studio. “Kami komited untuk mendorong sempadan apa yang mungkin dalam animasi, dan kami berharap untuk bekerjasama dengan perniagaan untuk merealisasikan visi mereka.”

Hubungi Viizon Buddy Animation Studio

Untuk maklumat lanjut mengenai Viizon Buddy Animation Studio dan perkhidmatan mereka, sila lawati atau hubungi:

Viizon Buddy Animation Studio
Alamat: A-90, Nimri Village, Block B, Shastri Nagar, Delhi, 110052
Telefon: +91 7217735194
Emel:

Hubungan Media

Viizon Buddy Animation Studio

+917217735194

A-90, Block B Shastri Nagar

Sumber :Viizon Buddy Animation Studio

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.