Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

VC SILA mengumumkan pelaburan strategik dalam CAI Concierge AI

(SeaPRwire) –  

Seattle, Washington Feb 16, 2024  – Sebagai Prinsipal Utama Modal Ventura dan Swasta yang terkemuka, misi VC SILA adalah untuk mengenal pasti dan menyokong projek paling menjanjikan di seluruh dunia, seperti platform SocialFi Cheelee. CAI Concierge AI menonjol sebagai penyelesaian benar-benar inovatif, menawarkan aplikasi generatif AI yang dibina khusus untuk memenuhi keperluan berubah organisasi moden.

Apa yang membezakan CAI Concierge AI ialah keupayaannya yang tiada tandingan untuk mengoptimumkan aliran kerja, meningkatkan kerjasama, dan menghasilkan keputusan dalam pelbagai industri. Algoritmanya yang canggih dan pendekatan berskala membuatnya aset berharga bagi organisasi yang ingin meningkatkan prestasi dan kekal mendahului dalam pasaran persaingan hari ini.

Di VC SILA, terdapat komitmen untuk bekerjasama dengan perniagaan IT prospektif pada semua peringkat pembangunan, dari Bijak hingga Pra-IPO dan seterusnya. Dengan CAI Concierge AI, terdapat potensi pertumbuhan dan skalabiliti yang besar, dan VC SILA bersemangat menjadi sebahagian daripada perjalanannya ke arah kejayaan.

Ini adalah masa di mana AI meningkatkan teknologi mewah melalui algoritma maju dan wawasan berasaskan data, mempersonalisasi pengalaman dan mengoptimumkan fungsi. Dengan keupayaan adaptif dan analisis ramalan, teknologi mewah terus berkembang, menyediakan kemudahan dan kesempurnaan tanpa tandingan kepada klien berpengalaman.

Sumber Berita

Hubungan Media

Cheelee

Sumber :VC SILA

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.