Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

USBRI Memperkenalkan Perkhidmatan Pensijilan HUBZone

usbr logo

(SeaPRwire) –   Mendapatkan pensijilan Hubzone mungkin meningkatkan pendapatan untuk syarikat anda. Tetapi untuk menerima sijil ini, anda perlu memenuhi beberapa keperluan asas.

Dunedin, Florida Apr 13, 2024  – Adakah anda telah memulakan sebuah syarikat dan ingin mengetahui bagaimana untuk mendapatkan pensijilan HUBZone untuk mencapai matlamat perniagaan yang lebih tinggi? USBRI (https://unitedstatesbusinessregistration.us/) membantu perniagaan kecil mendapatkan pendaftaran dan pensijilan yang betul dengan melengkapkan sebahagian besar proses pendaftaran dan pensijilan, yang juga termasuk Pensijilan HUBZone. Sijil ini boleh membantu perniagaan anda meningkatkan jualan. Walau bagaimanapun, anda mesti memenuhi keperluan tertentu untuk mendapatkan sijil ini.

Kriteria Kelayakan untuk Pensijilan Hubzone

Pelbagai kriteria untuk pensijilan Hubzone adalah:

  • Sekurang-kurangnya 51% daripada pemilik syarikat mestilah warganegara AS.
  • Sekurang-kurangnya 35% daripada jumlah keseluruhan pekerja mestilah tinggal di Hub Zone.
  • Perniagaan anda mestilah diklasifikasikan sebagai perniagaan kecil oleh SBA (Pentadbiran Perniagaan Kecil). Peraturan SBA mestilah dipisahkan ke dalam kod NAICS.

Sijil Hubzone membawa banyak manfaat kepada perdagangan anda, termasuk:

  • Pertubuhan besar mesti mengemukakan tawaran untuk kontrak persekutuan dan mengesahkan bahawa tawaran mereka termasuk syarikat yang didaftarkan di Hub Zone. Kontrak bernilai lebih daripada $550,000.
  • Untuk kontrak persekutuan, 10% harga diberi keutamaan.
  • Perniagaan Hubzone menerima jaminan pembinaan tambahan daripada SBA mereka dan mendapat manfaat pembiayaan khas dan sumber lain yang berkaitan.

Untuk mengelakkan sebarang masalah dalam proses kelulusan permohonan, anda perlu menggunakan khidmat USBRI. Mereka akan menyokong anda pada setiap langkah proses permohonan. Penasihat mereka akan menemani anda untuk mendapatkan semua dokumen yang diperlukan dan memastikan bahawa permohonan anda lengkap. Memiliki bantuan pakar boleh membuat proses permohonan lebih mudah.

Tentang USBRI:

Ditubuhkan pada tahun 2011, USBRI membantu dan menyokong perniagaan kecil mendapatkan pendaftaran dan pensijilan dengan melengkapkan proses pengemukaan dan penugasan data untuk mereka. Kami menangani sebanyak mungkin pengemukaan dan penugasan data, sambil hanya menarik anda di mana mutlak perlu. Ini termasuk , , , , Pensijilan HUBZone, dan Program 8 (a).

Media Contact

USBRI

18886469998

1310 Heather Ridge Blvd Dunedin

Sumber :USBRI

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.