Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Turke – Strauss LLP Mengumumkan Perubahan Nama kepada Turke – Steil LLP untuk Menghormati Warisan Undang-Undang Tempatan

turke steil logo RGB

(SeaPRwire) –  

1 Mei 2024 – Firma guaman terkemuka, Turke & Strauss LLP, yang terkenal dengan komitmennya untuk menyediakan perkhidmatan guaman kelas atas, gembira mengumumkan perubahan nama rasmi kepada Turke & Steil LLP, berkuat kuasa 1 Mei 2024. Perubahan ini mencerminkan penghormatan dan pengiktirafan firma terhadap warisan guaman keluarga Steil yang lama di Rock County, Wisconsin.

Nama baru, Turke & Steil LLP, menghormati Peguam John Steil, mewakili beberapa generasi keluarga Steil yang telah mempraktikkan undang-undang di Janesville dan memberikan sumbangan yang besar kepada masyarakat. “Penamaan semula ini adalah penghargaan kepada nilai asas dan warisan kecemerlangan yang dibawa oleh John dan keluarga Steil kepada firma kami,” kata Mary C. Turke, Pengarah Urusan Turke & Steil LLP.

Untuk pelanggan kami, peralihan akan lancar. Pasukan yang komited, termasuk Mary Turke dan John Steil serta William B. Vogt, Leslie Even, Nancy Johnson, Peter Turke, Michael Oellerich, William Springer, Alexander Evans, Michael Coakley, dan Selena Bravo yang telah mendefinisikan firma kami di Rock County akan kekal tidak berubah. Kami akan terus menawarkan perkhidmatan guaman yang menyeluruh dalam bidang seperti perniagaan am, korporat, perancangan pusaka, pusaka, hartanah, litigasi, hak kreditur, dan penyediaan cukai pendapatan peribadi.

Kami juga gembira mengumumkan pelancaran laman web terbaru kami, .

“Kami bangga untuk terus bekerja di bawah nama Turke & Steil dan bersemangat tentang masa depan kerana kami terus membina warisan kedua-dua keluarga Turke dan Steil,” kesimpulan Turke.

Untuk maklumat lanjut mengenai Turke & Steil LLP dan perkhidmatan kami, sila lawati laman web kami atau hubungi pejabat kami secara terus.

Mengenai Turke & Steil LLP

Turke & Steil LLP ialah firma guaman berkhidmat penuh berpangkalan di Janesville, Wisconsin dan Madison, Wisconsin, menawarkan kepakaran guaman dalam pelbagai bidang amalan. Terkenal dengan dedikasinya kepada perkhidmatan berpusatkan pelanggan dan penglibatan masyarakat, Turke & Steil LLP komited untuk meneruskan tradisi kecemerlangan di komuniti Janesville dan Madison yang lebih besar yang menjadi rumahnya.

Media Contact

Turke & Steil LLP

608-237-1775

1 E. Milwaukee Street, #200

Sumber :Turke & Steil LLP

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.