Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Tony Deoleo Menyediakan Penyelesaian Terbaik dengan Buku Audio Baru ‘Menutup 100% Perundingan Kemahiran Anda’

(SeaPRwire) –  

Los Angeles, California Feb 4, 2024  – Tony Deoleo, adalah seorang entrepreneur, pelatih kecergasan dan penulis yang membuat kesan kepada masyarakat dengan inisiatif cemerlangnya. Personaliti fenomenal ini cuba membawa perubahan ke seluruh dengan menawarkan pelbagai perkhidmatan. Tony telah mengabdikan kebanyakan kerjayanya kepada kecergasan dan dia juga cuba mempengaruhi orang ke inti mereka. Dia menonjolkan bakatnya dalam setiap cara yang mungkin. Dan kini dia membuat kesan dalam kepada semua dengan buku audio barunya ‘Closing 100% of Your Fitness Consultations’. Dia telah memberikan semua tips yang diperlukan kepada semua melalui buku ini. Dengan buku ini, dia membantu semua dalam perjalanan kecergasan mereka.

Dalam buku ini, Tony telah memberikan maklumat terperinci mengenai kecergasan dan latihan. Penulis ini menawarkan cara untuk terlibat dalam kecergasan dengan buku ini. Dengan bantuan buku audio ini ‘Closing 100% of Your Fitness Consultations’, seseorang akan mendapat peluang untuk mengumpul maklumat penting dalam cara yang lebih mudah. Selain daripada buku ini, Tony Deoleo telah memberikan buku lain yang membantu semua. Beberapa karya cemerlangnya ialah ‘THE 4 FOUNDATIONS OF FITNESS’, ‘The Engulfing Candle Strategy!’, dan ‘SEVEN DAY PAYDAY’. Bukunya boleh didapati dalam bentuk Audiobook, Fail Audio tunggal, E-book, Paperback dan edisi Kindle di: dan di Amazon untuk menjelajah lebih lanjut. Lawati pautan di bawah!

Media Contact

Deoleo Public Relations Firm

818-458-1974

506 s spring st Ala CA 90016

Sumber :Deoleo Public Relations Firm

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.