Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

‘The Happiness Warrior’ Kongsi Cara Daya Upayakan Untuk Membuat Kehidupan Bernilai Hidup

eric happiness warrior 3 16 2024 112

(SeaPRwire) –   Penulis, Penyokong dan Jurulatih Kehidupan mempercayai Kebahagiaan Wujud Untuk Semua

Bandar Raya New York, New York 17 Mei 2024  –  Eric North ialah seorang jurulatih kehidupan dan penulis terlaris yang telah mengabdikan hidupnya untuk membimbing pengikutnya untuk mencari kedamaian dan kebahagiaan yang sebenar. Untuk pengetahuannya dan kebijaksanaannya, North juga dipanggil ‘The Happiness Warrior’ oleh pengikutnya. Beliau berkata semua manusia yang telah mempelajari rahsia untuk hidup yang memuaskan dan lebih bahagia mempunyai satu persamaan yang memberikan lebih banyak kebahagiaan dan kebebasan peribadi. Ia adalah keupayaan untuk memandang ke hadapan setiap hari dengan syukur dan penerimaan. North berkata perasaan dan mindset yang semua mengetahui yang mencipta momentum orang dan mengekalkan niat mereka. Beliau lebih lanjut berkata bahawa kemahiran dan kesabaran untuk memaafkan dan melupakan kesakitan dan cabaran masa lalu dan memandang ke hadapan setiap hari baru dengan gembira dan kebijaksanaan yang lebih besar. Apabila orang mendengar dengan teliti dan menghormati fikiran dan perasaan mereka, kehidupan ajaib yang telah mereka impikan akan menjadi kenyataan.

Untuk itu ‘The Happiness Warrior’ berkongsi lima cara yang memberdayakan untuk membuat hidup layak dihidupi. Nasihat pertama ialah mengambil apa sahaja cara yang perlu untuk bergerak dari pasif dalam kehidupan mereka sendiri. Beliau berkata untuk melayan setiap hari sebagai hari pertama kehidupan baru dan jika orang mengambil tindakan, tidak kira sekecil mana, perkara besar akan sentiasa berlaku. Ini terutamanya benar bagi mereka yang menjalani kehidupan dengan mengadu dan tidak mengambil bahagian dalam mengamalkan hak dan tanggungjawab mereka. Jadi ia menjadi lebih penting untuk berhenti menyalahkan orang lain atas kekecewaan dan jangkaan yang tidak realistik dan berhenti membandingkan kehidupan dan keadaan mereka sendiri dengan orang lain. Menurut penulis terlaris, prosesnya mudah dan boleh dilaksanakan apabila orang mula dengan matlamat kecil. Ia termasuk hadir untuk sesuatu yang penting dan mempelajari lebih lanjut bagaimana ia memberi kesan kepada nilai teras dan kebenaran. Apabila irama kehidupan mempunyai cara untuk menyelesaikan simfoni mereka apabila orang aktif, orang juga sentiasa paling bahagia apabila mereka berhubung dengan kehidupan mereka.

Kemudian ia juga penting untuk berhenti menentang dan mengalami kegembiraan apabila orang mencari kebahagiaan dan penyedaran diri. Jadi North menasihati untuk mencari petualangan dan mengeluarkan frasa zon selesa dari kosa kata mereka. Beliau berkata apabila orang berlawanan dengan kerentanan dan ketulusan, mereka akan terjerumus ke dalam rut kegelisahan emosi dan kebenaran mereka akan menjadi kedua kepada naratif tidak tulus mereka. Jadi penting untuk belajar menjadi selesa dengan mengambil peluang dan peluang yang berfikiran. Mereka hanya akan wujud pada masa itu dan hanya kembali dalam bentuk lain, dan inilah cara orang belajar untuk hidup dengan tiada penyesalan dan emosi negatif yang dicipta sendiri.

Nasihat berikutnya ialah untuk mencari makna yang lebih besar dalam hidup dengan membenarkan diri mereka untuk memberi tumpuan kepada sesuatu yang mereka lakukan dengan baik dan memberi keutamaan dalam kehidupan mereka. Kadang-kadang orang mempunyai pekerjaan dan kerjaya yang mengekalkan mereka selamat dan selesa, tetapi mereka lupa bahawa mereka layak mendapat lebih. North percaya setiap orang layak mendapat peluang untuk mengejar impian mereka dan memenuhi takdir mereka dan itulah cara mereka sampai di situ. Ia adalah cara mereka belajar dan memperkaya kehidupan dan pengalaman mereka.

Jadi jurulatih kehidupan meminta pengikutnya untuk mencari sesuatu yang bermakna dan membuatnya niat hidup. Beliau berkata kebaikan yang lebih besar datang apabila mengejar projek dan misi yang bermakna, jadi membuat masa dan mencipta tindakan yang bernilai adalah jalan ke masa depan yang lebih cerah dan hidup. North percaya bahawa orang boleh mengubah skop segala-galanya apabila mereka setia kepada diri mereka dan memahami niat mereka. Pada masa yang sama, ‘The Happiness Warrior’ meminta pengikutnya untuk memberi perhatian kepada kegembiraan dan momen yang paling kecil. Beliau berkata mereka mungkin kelihatan remeh atau tidak penting pada mulanya, tetapi jika orang boleh mengubah perspektif dan fokus kita akan menjadi lebih bahagia dalam semua aspek dan momen. Jadi lebih baik untuk menyedari dan rasa frekuensi dan getaran yang sentiasa bersama kita. Beliau juga mengakui bahawa ia tidak mudah untuk melihat jelas jalan kita dalam dunia yang cepat dan kacau ini. Semua manusia adalah komplicit dalam alam sekitar perpecahan dan kebencian yang tidak dapat dijelaskan ini. Semua manusia sama dan tiada yang lebih baik daripada yang lain. North berkata kejahatan yang dilepaskan dalam tindakan dan fikiran yang busuk mereka hanya boleh dikalahkan apabila mereka boleh menang dengan mindset dan tindakan yang diperhatikan. Jadi orang perlu cuba menjadi lebih baik setiap hari daripada sebelumnya dan menjaga mata mereka terbuka.

North berkata orang yang dikelilingi mereka memberitahu banyak tentang siapa mereka. Kajian menunjukkan bahawa orang yang mencipta kehidupan dengan hubungan dan interaksi yang memuaskan memimpin kehidupan yang lebih bahagia dan memuaskan. Mereka juga mempunyai tujuan, pendapat dan idea mereka dihormati, dan mereka boleh memaafkan dan menerima orang lain untuk siapa mereka. Orang-orang ini menyedari bahawa ada lebih banyak kepada kehidupan daripada harta dan pencapaian. Apabila orang mencapai tahap ini dalam kehidupan mereka, mereka mula mempercayai diri mereka. Inilah cara orang boleh hidup secara tulus, dan semua ketakutan dan keraguan tidak rasional dan dicipta sendiri mereka akan hilang. Untuk nasihat yang lebih, lawati .

Media Contact

Tom Estey Publicity & Promotion

518 248 6174

Sumber :www.thwarrior.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.