Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Texas-based Business Coach – Life Coach Menerbitkan Buku Pertama

4F logo gold

(SeaPRwire) –   Buku Pertama bertajuk IMAN, yang pertama dalam siri empat buku, kini boleh didapati di Amazon.

The Woodlands, Texas 7 Mei 2024  –  Kevin White, juga dikenali sebagai Coach White dari 4F Victory yang berpangkalan di sini di The Woodlands, ialah Jurulatih Perniagaan Bertauliah, Jurulatih Kehidupan Utama, Jurulatih Kebajikan Utama dan jurulatih kecergasan peribadi bertauliah. Beliau juga diluluskan oleh ALZ dengan Persatuan Alzheimer dan bekerja dengan pesakit Alzheimer dan keluarga untuk meningkatkan kehidupan mereka melalui diet dan senaman.

“Saya gembira untuk melancarkan buku pertama dalam siri 4F Victory bertajuk IMAN. Ia adalah buku yang hebat dan ditulis untuk memperdalam iman semua orang Kristian. Buku ini mengandungi lapan bab. Bab 1 menggambarkan agama-agama besar di dunia dan tujuh bab berikutnya ditulis dari perspektif Kristian sahaja. Tajuk bab termasuk Kisah Penebusan, Siapa Anda: Mencerminkan Imej Allah, Kuasa Doa, Memahami Roh Kudus, Kehidupan Kristian: Panggilan untuk Kekudusan, Menghadapi Ujian Dengan Iman dan Membuat Comeback Terbesar Dalam Hidup Anda.” kata Coach White.

Program 4F Victory mewakili Iman, Keluarga, Kewangan & Kecergasan.

“Kebanyakan lelaki dan wanita gagal mendapatkan kemenangan dalam sekurang-kurangnya dua bidang utama dalam hidup. Mereka telah mengambil penerimaan dunia yang salah tentang kesederhanaan. Mereka lupa bahawa Tuhan mencipta mereka untuk menjadi pemenang, bukan mangsa, dalam semua bidang ini. Misi saya dalam hidup ialah membantu lelaki dan wanita menjadi berjaya dalam segala-galanya yang tepat apa yang dimaksudkan Tuhan.”

Selain daripada melatih, beliau juga merupakan seorang peniaga yang sangat berjaya dengan pengalaman lebih 32 tahun dalam melancarkan, meluaskan dan menjual perniagaan. Beliau telah melancarkan beberapa perniagaan permulaan termasuk perniagaan penerbitan Kristian pada tahun 1994, perniagaan hartanah komersial yang sangat berjaya pada tahun 2005 dan perniagaan ekuiti persendirian yang dilancarkannya pada tahun 2020.

“Satu prinsip atau nasihat dari Coach White boleh menyelamatkan nyawa anda, menyelamatkan keluarga anda atau menyelamatkan perniagaan anda berjuta-juta dolar. Ini bukanlah latihan. Ini adalah hidup anda dan ia berlalu dengan cepat.”

Untuk maklumat mengenai jurulatih perniagaan atau jurulatih kehidupan, anda boleh melihat laman web syarikat di atau anda boleh menghubungi Kevin White di Buku Pertama mengenai IMAN boleh didapati di Amazon dengan mencari Kevin White di laman utama Amazon.

Media Contact

4F VICTORY, Kevin White

7133033787

Sumber :4F VICTORY

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.