Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Terusan Memperluaskan Program The Price of Business Show

PriceofBusinesslogo picture 300x200 1 3

(SeaPRwire) –   Rancangan berprestij dan bersindiket secara kebangsaan, The Price of Business terus memperluas dengan program dan ciri baru.

Houston, Texas Apr 29, 2024  – Rancangan The Price of Business yang bersindiket secara kebangsaan, yang bermula pada tahun 2001 kini disiarkan di stesen-stesen pantai ke pantai. Ia dikendalikan oleh wartawan berita berwibawa, kolumnis bersindiket dan penulis berjaya, Kevin Price. Penganjur The Price of Business — Kevin Price — dikenali kerana mendapatkan temu bual besar. Penulis terlaris New York Times, Billionair berbilion, Personaliti media kebangsaan,

Selain disiarkan di pasaran siaran pantai ke pantai, program ini juga boleh didapati di hampir setiap platform podcast. Ini termasuk iHeartRadio, Apple Podcasts, TuneIn, Audible,

Rancangan The Price of Business kerap menjemput tetamu khas sekali yang terdiri daripada nama-nama terbesar dalam perniagaan, budaya, berita dan lain-lain. Selain itu, The Price of Business bekerjasama dengan pemilik perniagaan dan usahawan terkemuka untuk mencipta siri dalam rancangan. Siri-siri berulang ini membincangkan pelbagai isu. Ini termasuk perniagaan, kewangan, gaya hidup sihat, reka bentuk gaya hidup, Kecerdasan Buatan, dan lain-lain.

Secara keseluruhannya, The Price of Business mempunyai lebih dua puluh segmen unik. Salah satu cara terbaik yang digunakan rancangan untuk mencari penulis, penceramah, personaliti media, dan lain-lain yang berbakat ialah melalui siri yang dipanggil oleh The Price of Business sebagai “Pemimpin Pemikiran.” Orang dalam pelbagai bidang memberikan ulasan yang berkuasa dan berfikir tentang bidang kepakaran mereka. Tiada bayaran untuk menyertai. Ia hanya mengambil masa beberapa minit untuk menyertai. Pelajari lebih lanjut mengenai siri unik ini dengan menghubungi producer@usabusinessradio.com.

Pelajari lebih lanjut mengenai rancangan The Price of Business di www.PriceofBusiness.com. Pelajari lebih lanjut mengenai USA Business Radio Network di www.USABusinessradio.com.

Media Contact

Price of Business Digital Network

Sumber :Price of Business

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.