Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Terokai Kegembiraan Mewarna dengan Paint By Numbers, Produk Eksklusif daripada NicePBN

(SeaPRwire) –  

Hong Kong, Hong Kong S.A.R. Mar 8, 2024  –  Seni bukanlah hobi tetapi keperluan wajib untuk kemandirian dalam hidup dan jika ada sesiapa yang mengetahuinya dengan lebih baik itu akan menjadi NicePBN. Brand unik ini telah datang dengan konsep lukisan yang luar biasa iaitu melukis dengan nombor yang membolehkan setiap individu untuk mencipta semula karya-karya master. Melukis Dengan Nombor telah direka dengan kreatif untuk membantu para peminat seni yang mungkin tidak yakin dengan kreativiti mereka. Produk ini direka dengan cara yang dipermudahkan di mana setiap pelanggan boleh mencipta karya seni kegemaran mereka dengan panduan melalui nombor dan pakej lengkap dengan cat dan kuas. Sangat mampu dan mudah didapati, produk syarikat ini berjaya memasukkan kepentingan seni dalam kehidupan setiap orang.

Di laman web rasmi, pelanggan boleh mencari pelbagai produk PBN berdasarkan kategori seni yang berbeza, bermula dari Abstrak dan hiperrealisme kepada estetika pastel dan kreasi retro; pengguna boleh mencari banyak pilihan yang menakjubkan untuk meneruskan. Ia boleh digunakan oleh pengguna semua umur kerana terdapat kategori seperti Haiwan, Burung, Kartun dan Animasi, Permainan, dan banyak lagi yang sesuai dengan palet kanak-kanak. Pada masa yang sama, terdapat kategori seperti lanskap, kutipan, cinta dan romantik, vintage, wanita, dan banyak lagi yang boleh memuaskan keperluan seni setiap individu. Orang yang berminat untuk memulakan perjalanan seni tetapi masih meragui boleh mencari lebih keselesaan dan kemudahan dengan NicePBN kerana jenama ini memberikan sokongan dan panduan yang lengkap. Terdapat kategori khas untuk pemula, iaitu MUDAH DAN PEMULA yang boleh digunakan oleh semua orang baru kepada ini.

Menawarkan setiap pelanggan rasa seni yang menyenangkan, syarikat menyediakan pelbagai jenis Set Lukisan Seni yang berdasarkan kepakaran, tahap kemahiran dan minat seni. Salah satu jenis paling popular ialah set lukisan kanvas yang berbagai-bagai saiz, bentuk dan palet warna. Kit cat yang ditawarkan oleh NicePBN terdiri daripada kuas, cat akrilik dan alat-alat penting lain yang membantu untuk melengkapkan karya seni. Terdapat satu lagi set yang dikenali sebagai set lukisan dinding, yang membantu untuk mencipta karya seni berskala besar yang boleh dipamerkan dengan mudah di dinding. Lukisan-lukisan ini boleh meningkatkan penampilan keseluruhan bilik dan membantu menambah lapisan kreativiti dan estetika untuk hiasan dalaman. Pakej termasuk kanvas bersaiz besar, cat minyak atau akrilik serta kuas yang sesuai membantu untuk menyelesaikannya. Kit termasuk arahan dan panduan yang betul dengan nombor yang membolehkan pengguna untuk mencipta semula seni asal.

Mencipta karya seni yang menarik dan memberi impak kini berada di tangan setiap individu dengan kit lukisan kreatif NicePBN. Walau bagaimanapun, setiap pengguna perlu menentukan keperluan seni mereka kerana jenama ini menawarkan pelbagai jenis set lukisan yang mengambil kira keperluan unik setiap individu. Pengguna perlu mempertimbangkan matlamat seni, kemahiran dan keutamaan melukis mereka untuk mencipta lukisan yang mereka inginkan. Bagi pemula, disarankan untuk memilih set lukisan yang mengandungi pelbagai bahan asas kerana ia boleh membantu dalam memahami skema warna dan butiran lain dalam lukisan. PBM atau Melukis Dengan Nombor adalah kaedah kreatif untuk membina kemahiran para peminat seni yang ingin menjadi handal dalam kemahiran melukis mereka. Ia adalah pilihan mudah, berkesan dan agak munasabah yang sesuai dengan bajet setiap individu. Memiliki kit lukisan dari syarikat ini boleh membantu seseorang menjelajahi pelbagai teknik dan gaya tanpa perlu membeli bekalan tambahan.

Demikian juga, artis mahir yang mempunyai pengalaman yang mencukupi dalam melukis juga mengambil kesempatan penuh daripada kit ini yang membantu meningkatkan kemahiran mereka. Dengan pelbagai pilihan PBN, artis mahir boleh memilih bahan khusus seperti cat berkualiti tinggi dan kuas profesional. Setiap kit lukisan direka untuk memenuhi keperluan khusus setiap artis. NicePBN memastikan untuk memuaskan semua jenis pelanggan, sama ada pemula atau pelukis yang berpengalaman. Set lukisan boleh termasuk kuas dan kanvas atau permukaan lukisan pelbagai saiz dan bentuk bersama cat berkualiti tinggi dalam pelbagai warna yang tersedia. Kit juga termasuk palet untuk mencampur dan meleburkan warna serta alat-alat lain seperti kuda-kuda dan pisau palet yang membuatnya lengkap.

Set lukisan NicePBN menawarkan lebih ruang untuk kreativiti dalam kehidupan seharian yang membosankan dan menyediakan keseronokan melukis. Ia tidak sahaja membantu menjadi produktif tetapi juga menyegarkan minda kerana melukis dengan nombor adalah kaedah yang menenangkan dan seseorang boleh melakukannya pada bila-bila masa mereka memilih. Walau bagaimanapun, ia bukan sahaja tentang mengisi kertas dengan cat tetapi untuk memulakan perjalanan pertumbuhan dan penjelajahan. Seseorang perlu mempercayai naluri mereka dan membenarkan seni mereka menjadi suara pengungkapan diri melalui setiap orang. Selain daripada mencipta karya seni, pelanggan juga boleh membawa visi mereka kehidupan dengan menambah lebih tekstur, butiran dan keunikan yang membuat lukisan lebih unik dan hidup. Dengan jelas, set lukisan seni mampu meningkatkan perjalanan kreatif bagi setiap individu semua umur. Ia adalah amalan sihat yang memberi inspirasi kepada orang untuk melabur masa mereka ke dalam sesuatu yang kreatif dan produktif. Dan hasilnya memberikan kepuasan sepenuhnya bersama dos kecil keyakinan dalam hidup.

NicePBN berusaha untuk memenuhi keperluan pelanggan setia mereka dan untuk memeluk preferensi seni individu, syarikat juga menyediakan kit lukisan secara khusus. Ia membenarkan pelanggan untuk mengubah foto mereka kepada lukisan master. Memandangkan kit lukisan termasuk kanvas berbeza, kuas lukisan dan 24 warna cat akrilik; pelanggan boleh melukis tepat apa yang mereka mahukan. Berpangkalan di China, Nice PBN ditubuhkan pada tahun 2021 dan sejak penubuhannya; syarikat telah melayani para peminat seni di seluruh dunia. Jenama ini memperkenalkan lebih banyak lukisan eksklusif bersama kit untuk menawarkan lebih pelbagai pilihan untuk semua orang. Lawati laman web rasmi di dan belajar melukis dengan nombor.

Media Contact

NicePBN Paint by Numbers

+85244165562

8/F., MANULIFE PLACE, 348 KWUN TONG ROAD

Sumber :NicePBN Paint by Numbers

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.