Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Tequila Corrido Menang Besar di Anugerah ADDY Serantau

Tequila Corrido Campaigns Win Gold at ADDYs

(SeaPRwire) –   Accolades untuk kejayaan kreatif termasuk pengiktirafan sebagai “Best Of Show”

Scottsdale, Arizona Apr 13, 2024  – Tequila Corrido dengan bangganya mengumumkan kemenangan beruntun dalam Persatuan Iklan Amerika Anugerah Iklan Amerika yang prestij untuk kecemerlangan kreatif. Naratif digital Tequila Corrido dalam “The Spirit of Tequila Corrido,” telah difilemkan di lokasi di Jalisco, Mexico, bersama-sama dengan kempen bertemakan gitar yang mesra untuk kerjasama festival muzik Tequila Corrido telah berjaya menonjol di kalangan yang terbaik dan cemerlang iklan di Barat Daya. Dalam peringkat kedua pertandingan tiga peringkat AAF ini, telah dihakimi berbanding penyertaan tempatan yang menang dari seluruh Arizona, Colorado, New Mexico, Utah, dan Wyoming, dan telah mendapat sejumlah sembilan anugerah:

Anugerah AAF (Daerah 12) 9 ADDY bagi Tequila Corrido: 

  • Best of Show
  • 4 Anugerah ADDY Emas
  • 4 Anugerah ADDY Perak

Untuk mendapatkan peluang mendominasi dalam pertandingan Daerah 12 AAF, Tequila Corrido pertama sekali menyapu . Bab tempatan menghadiahkan sebanyak tiga belas ADDY yang mengagumkan kepada pasukan kreatif Tequila Corrido. Kemenangan itu menjadikan jumlah kemenangan tertinggi bagi mana-mana jenama atau kempen, dan lebih banyak penghargaan daripada mana-mana agensi iklan yang diterima secara kolektif sambil mewakili beberapa pelanggan dalam pertandingan. Dapatkan imej hi-res . 

Anugerah AAF (Phoenix) 13 ADDY kepada Tequila Corrido, 2023-34

  • Pilihan Juri
  • 9 Anugerah ADDY Emas
  • 2 Anugerah ADDY Perak
  • 1 Anugerah ADDY Gangsa

“Kami bersemangat untuk menerima pengiktirafan yang berprestij daripada Persatuan Iklan Amerika. Walaupun tidak dijangka, anugerah ini merupakan bukti kepada kreativiti pasukan kami, begitu juga komitmen kami untuk menjadikan setiap hasil kerja kreatif kami mengisahkan kisah yang unik,” kata Ken Phox, Presiden Tequila Corrido, sebagai maklum balas kepada kejayaan kempen itu. Tequila Corrido kekal sebagai satu yang perlu diperhatikan dalam perjalanan ke ADDY kebangsaan, yang mana akan dihadiahkan di Admerica AAF di Salt Lake City pada 31 Mei.  

Tequila Corrido AAF Tequila Corrido Music Fest Collaboration ADDYs Best of Show District 12 Ken Phox Tequila Corrido President

Hubungan Media

Tequila Corrido

6029040805

15035 N. 73rd St.

Sumber :Tequila Corrido

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.