Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Tawaran Jualan Hari Valentine oleh IssueWire Menawarkan Diskaun 10% pada Paket Pengedaran Rilis Akhbar

Press Release Distribution

(SeaPRwire) –   Menjadikan Hari Valentine tahun ini lebih mesra dengan pelanggan potensi kerana IssueWire menawarkan diskaun besar 10% untuk semua paket pengedaran rilis akhbar berbayar.

Phoenix, Arizona Feb 12, 2024  – Masa untuk menjadikan Hari Valentine istimewa dengan IssueWire, tawaran jualan baru. Jualan Hari Valentine menawarkan diskaun besar 10% untuk semua paket pengedaran rilis akhbar untuk memberdayakan pelanggan dengan lebih banyak paparan dan pelanggan potensi dari pasaran. Jualan akan bermula pada 12 Februari dan akan sah sehingga 20 Februari, menjemput setiap pemilik perniagaan dan individu untuk mengambil kesempatan penuh. Pengguna berminat boleh mendapat manfaat diskaun dengan menggunakan Kod Diskaun VDAY2024 ketika membuat pembelian. Tawaran diskaun ini khas dirancang untuk membantu pelanggan menikmati musim cinta ini dengan lebih banyak pelanggan potensi dan populariti dalam industri.

Perkhidmatan untuk dibahagikan kepada empat pakej berbeza iaitu Tier 1, Tier 1 Pro, Tier 2, dan Tier 2 Pro. Jelas, agensi telah menetapkan pakej untuk pemula dalam industri serta mogul dengan permintaan yang lebih tinggi. Dengan pasukan pakar yang komited, agensi memastikan untuk menawarkan manfaat penuh pengedaran PR dalam masa terpendek. IssueWire‘s distribusi rangkaian yang besar dan berkesan menawarkan penempatan terjamin sambil mengurus keperluan unik pelanggan. Rangkaian itu dipenuhi dengan sumber-sumber yang boleh dipercayai, laman berita, dan platform media seperti FOX, CW, afiliasi, pengedaran kewangan, pengedaran Barchart, dan senarai terus berlanjut. Manfaat SEO mass ping dan audit, Google Index, pengedaran mudah alih, tambahan imej dan pemasangan video, kongsi sosial, dan banyak lagi ciri-ciri lain termasuk dalam pakej berdasarkan harga dan Tier mereka.

IssueWire juga dihormati untuk bulanan mereka yang terdiri daripada kemaskini perniagaan terkini di seluruh dunia, tanpa memberi tumpuan kepada sebarang industri khusus. Melalui bahagian Perbualan Pelanggan dan Kisah Pelanggan, pelanggan boleh dengan mudah mendapatkan liputan dan paparan global. Jualan Hari Valentine terkini menawarkan peluang emas untuk pemilik perniagaan untuk menikmati manfaat pengedaran PR pada harga yang lebih rendah. Jualan akan sah dari 12 Februari hingga 20 Februari sahaja. Cepat gunakan Kod Diskaun VDAY2024 untuk mendapat manfaat diskaun.

Tentang Syarikat

IssueWire ialah agensi terkemuka untuk penulisan dan pengedaran rilis akhbar yang telah memberdayakan banyak organisasi dan individu dengan perkhidmatannya yang sangat berkesan. Perkhidmatan adalah adil dan juga datang dengan tawaran diskaun musim.

Media Contact

Issuewire

Sumber :Issuewire

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.