Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Tawaran Emas Eyes On Your Mission untuk Geran Video Penerbitan Amal Bukan Kewangan 2024

Eyes On Your Mission Nonprofit Video Grant graphic OPEN

(SeaPRwire) –   Miami Amal Yayasan Meraikan 10 Tahun Pemberian Dana Tempatan dan Global

sebagai Ia Menyambut Permohonan Bermula Hari Ini

Miami, Florida 15 Mei 2024  – Pertubuhan bukan untung di seluruh dunia memerlukan lebih banyak pendedahan untuk meneruskan kerja mulia mereka dan Eyes On Your Mission menyediakan peluang emas untuk itu. Ia telah melancarkan Program Geran Video Penerbitan Pertubuhan Bukan Untung 2024 yang akan membawa perubahan dalam Pemberian Dana Tempatan dan Global. Menyambut 10 tahun kerja baiknya, Amal Yayasan Miami sedang menawarkan dana kepada pertubuhan bukan untung untuk membantu mereka menceritakan kisah mereka. Permohonan untuk geran video penerbitan EOYM 2024 sudah bermula dan permohonan diterima sekarang.

MIAMI, FL â” Geran video Eyes On Your Mission (EOYM) 2024, proses permohonan tahunan bersaing bagi pertubuhan bukan untung yang mencari perkhidmatan video penerbitan profesional pro bono dan pemadanan, telah hari ini dibuka program tahun ini kepada pemohon. Bermula hari ini, 16 Mei sehingga 18 Julai, pertubuhan bukan untung di mana-mana di dunia dijemput untuk memohon geran video 2024 di . Ia adalah ulang tahun ke-10 program geran video EOYM yang dirancang untuk menawarkan lebih banyak keterlihatan kepada pengutip dana yang bekerja keras untuk membantu orang lain. Eyes On Your Mission, sebuah pertubuhan 501(c)(3) berpusat di Miami, mengajar pertubuhan bukan untung untuk unggul dalam penceritaan digital, membolehkan mereka mempamerkan pencapaian mereka kepada pemberi dana, rakan kongsi, penaja, sukarelawan, dan ahli lembaga potensi.

Melalui pertandingan tahunan ini, hakim memilih antara tiga hingga lima pertubuhan bukan untung yang boleh memanfaatkan pelaburan dalam komunikasi visual dengan lebih baik. Sejak penubuhannya, geran video telah memperkerjakan lebih 100 pekerja bebas kreatif, menyumbangkan tiga juta batu mil penerbangan dan menyumbang lebih satu juta dolar dalam perkhidmatan penerbitan video kepada 35 pertubuhan bukan untung di seluruh dunia. Bermula dari NGO besar seperti UN Women hingga pertubuhan bukan untung tempatan Miami Selatan seperti Lotus House Shelter; geran ini telah membolehkan lebih banyak pendedahan untuk projek-projek ini dengan membiayai sepenuhnya dan kadang-kadang melalui pembiayaan bersama 50/50.

Pengasas EYOM, Jessica Kizorek berkata, “Memperoleh geran video dari Eyes On Your Mission menyediakan pertubuhan bukan untung dengan video dokumentari berkualiti tinggi yang menggambarkan dengan jelas kesan kuat mereka terhadap masyarakat mereka.” Beliau menambah, “Kami mengalu-alukan mana-mana pertubuhan bukan untung, tidak kira sebesar atau kecil, untuk memohon geran kami, dan kami bersedia bekerja dengan pemenang geran untuk merangka naratif mereka dalam format video dan akhirnya maju tuntutan mereka.” Organisasi itu bersedia menawarkan pembiayaan $20,000 kepada pemenang dan Pengerusi Lembaga Pengarah EYOM menjamin, “nilai jangka panjang hadiah tertentu ini boleh bernilai berjuta-juta dolar dalam dana yang dikumpulkan secara langsung dari orang yang melihat video itu.”

Tahun lepas, Program Geran Video EYOM membantu untuk memberdayakan Network For Teaching Entrepreneurship, Cristo Rey Miami High School, Carrie Meek Foundation, Boys and Girls Club of Martin County, dan EOD Warrior Foundation mewakili spektrum tuntutan, dari pendidikan dan keusahawanan hingga perlindungan dan perkhidmatan sokongan. Usaha pemasaran video juga disokong oleh Two Parrot Productions. Pertubuhan bukan untung, pelajar, dan profesional industri yang bersedia membawa perubahan dalam masyarakat, boleh melawat dan .

1 Eyes On Your Mission Free Video Grant Jessica Kizorek Dr Nancy Richmond

Media Contact

Tom Estey Publicity & Promotion

518 248 6174

Sumber :www.eyesonyourmission.org

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.