Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Tanggungjawab dan Kerjasama Vision3D

Vision 3d

(SeaPRwire) –   Pengenalan
Sumbangan
Perkongsian
Pertubuhan
Kesimpulan

Bengaluru, Karnataka Apr 9, 2024  – Vision3D, pemimpin revolusioner dalam teknologi hologram lifesize dengan bangganya memperkenalkan strategi perluasan yang berambisi untuk tahun akan datang. Dengan ibu pejabatnya yang terletak di Bangalore, jantung landskap teknologi India, Vision3D bersedia untuk melampaui sempadan dan merevolusikan pasaran global.

Terkenal dengan penyelesaian visualisasi 3D yang memecahkan batu, Vision3D telah membuat usaha yang besar dalam melonjakkan produk yang akan menakrifkan semula bagaimana individu dan perniagaan berinteraksi dengan kandungan digital bersifat immersif. Dengan memanfaatkan teknologi puncak, Vision3D berazam untuk mengubahsuai landskap penglibatan dan pengalaman digital di seluruh dunia.
Visi syarikat tidak terbatas kepada subbenua India sahaja, kerana ia menetapkan matlamatnya untuk menubuhkan kehadiran yang kukuh di Arab Saudi dan Eropah dalam masa rekod. Menyedari permintaan yang membesar untuk penyelesaian hologram 3D merentasi pelbagai industri, Vision3D komited untuk mengambil peluang yang luas yang menanti pentas antarabangsa.

Teknologi hologram 3D mewakili sempadan tanpa sebelumnya untuk perniagaan di seluruh dunia, menawarkan peluang tak terhingga untuk inovasi dan pertumbuhan; kata seorang jurucakap untuk Vision3D. Portfolio kami menawarkan produk yang dicari seperti , Lantai Hologram 3D, , dan Pentas Hologram yang mengimbangi keperluan industri di seluruh dunia. Kami bersyukur telah memulakan perjalanan awal di India dan kini bersedia untuk pergi ke luar negara dan kekal teguh dalam komitmen kami untuk mendorong sempadan kemungkinan.

Perluasan Vision3D ke wilayah baru merupakan penanda yang signifikan dalam perjalanannya menuju keunggulan global. Dengan dedikasi yang tidak berbelah bagi kecemerlangan dan inovasi, Vision3D bersedia untuk menakrifkan semula masa depan teknologi immersif secara global.

Tentang Vision3D

Vision3D ialah pembekal utama teknologi hologram lifesize, khusus dalam penyelesaian visualisasi 3D yang mengubahsuai. Dengan komitmen teguh terhadap inovasi, Vision3D didedikasikan untuk merevolusikan cara individu dan perniagaan berinteraksi dengan pengalaman digital immersif. Beribu pejabat di Bangalore, India, Vision3D berada di garis hadapan revolusi teknologi hologram global. Lawati untuk maklumat lanjut.

Media Contact

Vision 3D

+91 8971953451

Oxford Towers, HAL Old Airport Rd, Bengaluru, 560008

Sumber :Vision 3D

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.