Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

SUV System Ltd Meningkatkan Piawaian sebagai Pembekal Diod Di Seluruh Dunia

(SeaPRwire) –  

Shanghai, China Mar 4, 2024  – SUV System Ltd dengan bangganya mengumumkan komitmennya yang kukuh untuk menetapkan piawaian baharu dalam bidang sebagai pembekal diod.

khusus dalam pelbagai jenis komponen elektronik, termasuk tetapi tidak terhad kepada IC (Litar Bersepadu), Transistor, , Kepacitan, Perintang, Pautan, Penderia, Induktor, dan pengayun kristal. Syarikat ini mendapatkan produknya daripada pembuat antarabangsa terkenal, dengan mempunyai perkongsian dengan gergasi industri seperti Microchip, ST, TI, ADI, Intel, NXP, Infineon, Vishay, Xilinx, Altera, IXYS, Onsemi, Maxim, Murata, TDK, Yageo, dan banyak lagi.

Aplikasi komponen SUV System Ltd merangkumi pelbagai industri, termasuk Audio, Automotif, Penyiaran, Komunikasi, dan Keselamatan. Dengan menyediakan komponen elektronik berkualiti tinggi, syarikat ini memainkan peranan penting dalam menyokong inovasi dan pembangunan teknologi dalam sektor-sektor ini.

SUV System Ltd beroperasi secara global dengan cawangan-cawangan strategik terletak di Perancis, United Kingdom, Itali, Jepun, Israel, China, dan seterusnya. Selain itu, syarikat ini memastikan logistik yang lancar melalui gudang-gudang strategik yang terletak di Hong Kong dan Shenzhen, menjamin penghantaran yang pantas dan perkhidmatan cemerlang setiap peringkat rantaian bekalan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Coco Zhang

SUV System Ltd

atau melalui Skype di

Hubungan Media

SUV System Ltd

+86-755-89231323

B702, Baihe Commercial Building, Xiang ge Road, Long gang District, Shen zhen 518112

Sumber :SUV System Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.