Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Start3r: Dimana Startups, Pelabur, dan Pembekal Terhubung, Berkolaborasi, dan Berinovasi

(SeaPRwire) –  

Houston, Texas Feb 22, 2024  – 1502 Augusta Dr. Houston, TX 77057

Start3r, platform utama bagi startup, pelabur, dan pembekal untuk menyambung, bekerjasama, dan memperhebat inovasi, mengumumkan pelancarannya secara rasmi di Amerika Syarikat pada November 2023. Ekosistem dinamik ini bertujuan untuk memberdayakan semangat keusahawanan, menyediakan pengalaman yang licin dan transformasi yang memacu kemajuan dalam dunia perniagaan.

Misi Start3r: Untuk memajukan kemakmuran melalui sinergi dan pemberdayaan, membolehkan startup, pelabur, dan pembekal untuk gemilang melalui sambungan strategik, keputusan bermaklumat, dan pertumbuhan bersama.

Platform untuk Kolaborasi dan Kemajuan

Start3r menawarkan platform unik yang mengambil kira keperluan khusus setiap pemangku:

  • Startup: Akses rangkaian global pelabur, mentor, dan sumber untuk membantu mereka melancarkan, meluaskan skop, dan mencapai potensi penuh.
  • Pelabur: Menghuraikan usaha yang menjanjikan, melakukan penilaian wajib, dan membuat keputusan pelaburan yang bermaklumat dengan mudah.
  • Pembekal: Menyambung dengan startup dan perniagaan yang mencari produk dan perkhidmatan mereka dan menyumbang kepada kisah kejayaan mereka.

Kenali Pengasas Visi di sebalik Start3r

Platform ini diketuai oleh pasukan yang berdedikasi dengan pemahaman mendalam tentang landskap keusahawanan:

  • , Ketua Pegawai Eksekutif & Pengasas Bersama: Seorang yang yakin kuat kepada kuasa impian dan ambisi kolektif, Dr. Al Meer komited untuk menggalakkan persekitaran di mana inovasi memberi hasil dan kemungkinan tidak terbatas.
  • , Ketua Pegawai Operasi & Pengasas Bersama: Mengimbas kembali perjalanan Start3r, Encik Al Ahmadani menekankan kepentingan komuniti yang telah membuat platform ini menjadi simbol kecemerlangan keusahawanan.

Sertai komuniti hari ini dan menjadi sebahagian daripada sesuatu yang luar biasa!

Media Contact

Start3r

Sumber :Start3r

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.