Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

SPJ Electronics Memperluaskan Jangkauan Di Pelbagai Negara Di Afrika

Screenshot 2024 03 28 125002

(SeaPRwire) –   SPJ Electronics, sebuah pembekal utama peralatan rumah dan barangan elektronik berpangkalan di Emiriah Arab Bersatu

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 28 Mac 2024  – SPJ Electronics, sebuah pembekal utama peralatan rumah dan barangan elektronik berpangkalan di Emiriah Arab Bersatu, bangga untuk mengumumkan pengembangannya ke beberapa negara di Afrika. Dengan komitmen untuk menyampaikan produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan pelanggan cemerlang, SPJ Electronics bersedia untuk memberikan impak yang besar di pasaran baharu.

Pengembangan ke negara termasuk Bangui, Guinea; Lusaka, Zambia; Kampala, Uganda; Maputo, Mozambique; Conakry, Guinea; Antananarivo, Madagascar; Abidjan, Côte d’Ivoire; Dubai, Emiriah Arab Bersatu; Luanda, Angola; dan Douala, Cameroon menandakan tonggak strategik bagi SPJ Electronics. Dengan memasuki pasaran yang dinamik ini, SPJ Electronics bertujuan untuk memenuhi permintaan yang meningkat untuk peralatan rumah dan barangan elektronik yang boleh dipercayai dan inovatif.

“Kami gembira mengumumkan pengembangan ke beberapa negara di Afrika,” kata Encik Jai Kishan Tewani, Pengurus Besar SPJ Electronics. “Misi kami adalah untuk memberikan pelanggan dengan teknologi puncak dan produk unggul yang meningkatkan kehidupan harian mereka. Pengembangan ini membolehkan kami untuk mencapai penonton baharu dan mengeraskan komitmen kami untuk menyampaikan kecemerlangan.”

SPJ Electronics menawarkan pelbagai jenis produk termasuk televisyen, , , , dan peralatan rumah kecil. Dengan fokus kepada inovasi, kebolehdurian, dan kemampuan, SPJ Electronics telah memperoleh reputasi kecemerlangan dalam industri elektronik.

Sebagai sebahagian daripada strategi pengembangannya, SPJ Electronics akan menubuhkan perkongsian dengan pengedar dan pengecer tempatan untuk memastikan ketersediaan meluas produknya. Dengan bekerjasama dengan rakan yang dipercayai, SPJ Electronics bertujuan untuk memberikan pelanggan di rantau ini dengan akses mudah kepada julat tawarannya.

Dengan pengembangannya ke beberapa negara di Afrika, SPJ Electronics mengesahkan kedudukannya sebagai pemimpin global dalam industri peralatan rumah dan elektronik. Syarikat ini kekal komited untuk memacu inovasi, membina pertumbuhan, dan melebihi jangkaan pelanggan di setiap pasaran yang ditawarkan.

Untuk maklumat lanjut mengenai SPJ Electronics dan julat produknya, lawati

Screenshot 2024 03 28 125035

Media Contact

SPJ Electronics

OFFICE NO. 1210-1211, REGAL TOWER, BUSINESS BAY,

Sumber :SPJ Electronics

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.