Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sizeplus Apparel: Pengeluar dan Pengedar Utama Bagi Pakaian Seragam dan Aksesori Berkualiti

Size PLus

(SeaPRwire) –  

kolkata, West bengal Feb 19, 2024  – Ditubuhkan pada 2010, Sizeplus Apparel Private Limited telah berkembang menjadi pelopor dalam pembuatan dan pengedaran grosir pelbagai jenis pakaian, khususnya Uniform Sekolah, Uniform Korporat, Uniform Keselamatan & Penjagaan Rumah, T-Shirt Promosi, dan semua aksesori berkaitan.

Sizeplus Apparel mengambil kebanggaan dalam komitmen kepada kerajinan kualiti dan kepuasan pelanggan. Setiap pakaian dicipta dengan teliti dengan perhatian terhadap perincian, memastikan kekuatan, kenyamanan, dan gaya. Daripada uniform sekolah yang menggalakkan rasa identiti dan kebanggaan di kalangan pelajar kepada uniform korporat yang mencerminkan profesionalisme dan persatuan dalam organisasi, Sizeplus Apparel melayani pelbagai sektor dengan ketepatan dan kecemerlangan.

“Perjalanan kami sejak 2010 telah ditandai dengan pengejaran tanpa henti kecemerlangan,” kata Prakash Patwari, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Sizeplus Apparel. “Kami berusaha untuk tidak sahaja memenuhi tetapi melebihi jangkaan pelanggan kami dengan menyediakan uniform dan aksesori pakaian kualiti premium yang diubah suai mengikut keperluan unik mereka.”

Julat produk Sizeplus Apparel merangkumi pelbagai gaya, warna dan saiz untuk menampung pelbagai keutamaan dan keperluan. Sama ada menyediakan uniform untuk institusi pendidikan, penubuhan korporat, firma keselamatan, atau acara promosi, Sizeplus Apparel memastikan penghantaran tepat masa dan perkhidmatan tanpa samar.

Selain penawaran inti, Sizeplus Apparel juga menyediakan pilihan komprehensif aksesori seperti ikat pinggang, dasi, lencana dan lebih lagi, menambah sentuhan akhir sempurna untuk mana-mana kostum uniform.

Sebagai pemimpin industri, Sizeplus Apparel komited untuk terus ke hadapan dengan trend dan teknologi terkini, sentiasa memperkasakan proses pembuatan untuk memenuhi permintaan pasaran yang berkembang sambil mengekalkan standard kualiti dan kelestarian tertinggi.

Dengan visi untuk memberdayakan individu dan organisasi dengan solusi pakaian yang memberi inspirasi keyakinan dan persatuan, Sizeplus Apparel kekal teguh dalam misi untuk menjadi pilihan utama untuk uniform dan aksesori berkualiti di pelbagai sektor.

Untuk maklumat lanjut mengenai Sizeplus Apparel dan julat produk dan perkhidmatannya, sila lawati atau hubungi +91 6289865672.

Media Contact

Sizeplus Apparel

+91 6289865672

Bilik No. 401 & 407, Tingkat 4,Diamond Arcade, 1/72 Cal, Jessore Road

Sumber :Sizeplus Apparel

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.