Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sistem Perdagangan Emas Automatik Dikeluarkan oleh Golduxe

(SeaPRwire) –  

Grand Bahama, Bahamas 30 Januari 2024 – GoldUxe gembira mengumumkan pelancaran sistem perdagangan sepenuhnya automatik untuk Emas, sistem perdagangan yang dinantikan ini telah dalam pembangunan selama hampir 12 bulan.

Penasihat Pakar (EA) diprogram untuk beroperasi pada platform MetaTrader, dengan pengguna mempunyai pilihan untuk membeli lesen akaun tunggal atau berbilang untuk kedua-dua pasaran matang Metatrader 4, atau platform perdagangan Metatrader 5 yang baru dan meningkat.

Berbicara tentang produk itu, Ketua Pegawai Operasi Clive Hart menyatakan bahawa Golduxe “sangat popular untuk pelabur profesional dan akaun perdagangan sendiri”. Beliau menambah prestasi sistem berbicara dengan sendirinya dan pasukan komited untuk terus memperbaiki produk. Beliau menambah akan ada lebih penasihat pakar yang akan dilancarkan sepanjang tahun 2024 yang termasuk EA untuk Indeks dan instrumen Forex.

Hart juga mengesahkan “Terlalu lama pasaran FX telah dilanda oleh sistem perdagangan berkualiti rendah dan dikitar semula, ini kini berubah dengan pelancaran sistem Golduxe. Pelanggan kami mempunyai jaminan prestasi perdagangan langsung kami dan akaun disahkan untuk memastikan keyakinan dalam sistem ke hadapan.”

Media Contact

GoldUxe

Sumber :GoldUxe

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.